skip to Main Content
Spanje zoekt naar een Spanjaard die bij de aanslag in Londen na een reddingspoging verdwenen is *UPDATE*

Spanje zoekt naar een Spanjaard die bij de aanslag in Londen na een reddingspoging verdwenen is *UPDATE*

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Men is op zoek naar de 39-jarige Spanjaard Ignacio Echeverría die als laatste gezien werd nabij de Borough Market in Londen waar hij een vrouw te hulp schoot die werd aangevallen door een van de terroristen afgelopen zaterdagavond. De Spanjaard is woonachtig in Londen en was op weg naar huis toen hij middenin de terroristische aanslag terecht kwam en zich min of meer, volgens de Spaanse media, als een held gedroeg.

UPDATE: Op 7 juni is bekend geworden dat Ignacio is overleden bij zijn poging een voor hem onbekende vrouw te redden. Lees meer in dit artikel.

Volgens vrienden van Ignacio schoot hij een vrouw te hulp die werd neergestoken door een van de terroristen. Hij was de enige van de groep vrienden die zich op de terrorist lanceerde terwijl de rest vluchtte maar het laatste wat men van Ignacio weet is dat hij bewusteloos op de stoep lag. Sindsdien is de familie op zoek naar elk spoor van de Spanjaard en is men er nog niet in geslaagd hem te vinden.

In de zoektocht is men naar alle ziekenhuizen gegaan, heeft men alle straten uitgekamd en zijn familieleden en vrienden bezig met de zoektocht. Tot nu toe echter zonder succes. De zus van Ignacio woont ook in Londen en heeft aangegeven dat de 39-jarige Spanjaard ongeveer 1.75 m lang is en gekleed was in een spijkerbroek met Vans sneakers en een donkere jersey. Volgens de autoriteiten staat de Spanjaard niet op de lijst van overleden personen en weten zij ook niet waar Ignacio is.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 13 reacties
 1. Sorry lezers maar wij sluiten de mogelijkheid om op dit artikel te reageren aangezien het alleen gaat over taalfouten etc. en niet over de Spanjaard die dus overleden is in zijn poging iemand te redden. Jammer.

 2. ah de slimste van de klas kan er nog niet eens mijn taalfout uithalen en dat zijn dan ” ik en de anderen” die op de site enkel en alleen maar zoeken naar taalfouten en de mensen op hun fouten wijzen…wij hebben hier alvast veel gelachen met…….van alles en wat dat kinderachtig gedoe betreft…. en o ja, je kan er mijn taalfout niet uithalen he slimme, blijven proberen, misschien lukt het je nog maar eerst nog een beetje studeren of raad vragen aan ” die anderen” en ja hier staan ook taalfouten in, zoeken maar… heb je de andere artikels ook gelezen en de reactie van de mensen…. je zal nogal je werk hebben, allee veel plezier met je zoektocht maar toch eerst mijn taalfout zoeken

 3. Vindevogel Noel (1), Walter (2) en Eugenia (3),
  1 – Ja dat vind ik inderdaad erg en met mij anderen. Waarom? Omdat iedereen onderwijs in onze moerstaal heeft gehad.
  2 – Zo’n kinderachtige reactie heb ik en anderen al meer gehad. Kijk ik dus niet meer van op. Hoop dat jij vroeger goed bij de les was bij dit vak dan heb je er je levenlang profijt van.
  3 – Nee niet voor taaldetectives maar voor iedereen die zijn moerstaal niet beheerst.

  1. Juist wel voor “taaldetectives”! Dan kunnnen ze dagelijks met hun moederstaal bezig zijn, maar dan op een positieve manier; dus zonder de arrogante commentaren als iemand een (typ?)fout maakt. Daarnaast is jouw spelling ook niet perfect! Je had het laatst over een, ik citeer: “gosertje” en over dat jij op lagere school, ik citeer: “gramatika” had geleerd. Dus verbeter de wereld, begin bij jezelf.

 4. Theresa
  Dank voor je tip.
  Ik heb me aangemeld bij “beter spellen” en heb al de vragen van vandaag beantwoord. Leerzaam! Verklap niet mijn score. Ga voorlopig dagelijks meedoen. Een aanrader voor iedereen die problemen heeft met b.v. het correct schrijven van werkwoorden in tegenwoordige tijd, verleden tijd en voltooid deelwoord.

 5. Voor iedereen die graag met taal stoeit een leuke tip: ” beter spellen . nl”
  Krijg je elke dag 4 zinnetjes waarin een woord moet worden ingevuld. Je wil niet weten hoeveel fouten je maakt….? Er wordt ook een uitleg gegeven waarom iets op die manier gespeld wordt.
  Leuk en leerzaam!
  En ik vind deze Spanjaard ook een held, hoop er nog iets over te horen!

   1. En ook ik vind Ignacio een held, petje af voor hem! En ook ik hoop dat het goed gaat met hem.

 6. Moreno,
  Ik dacht (met t) dat het artikel over Ignacio ging en hoop dat er niks ernstig gebeurd is met die man. Als er al eens iemand een schrijffout (met ff) maakt is dit dan ZO ERG dat je er direct een antwoord moet op geven? Goed gedaan Christina, geef jij maar verder u mening met of zonder schrijffouten, dit maakt voor ons niets uit.
  Walter, goed gedaan.
  Voor die slimme…..haal mijn schrijffout er eens uit, benieuwd of het u lukt.

 7. Christina, toch maar even een opmerking over het Nederlands. Niet ik vindt maar ik vind. Op de lagere school, ik was een jaar of tien, leerden we het ezelsbruggetje “ik lust geen t(hee).

 8. ik vindt dat heel moedigvan die spanjaarddie mag van my een onderscheiding krygen want het heb haast zyn leven gekost

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken