skip to Main Content
Nederlandse toeristen gaan op de vlucht voor de Nederlandse regen naar Spanje

Nederlandse toeristen gaan op de vlucht voor de Nederlandse regen naar Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

strand8MADRID – Volgens diverse reisorganisaties in Nederland is er een ware run op reizen naar Spaanse maar ook Griekse bestemmingen. Reisorganisaties hebben mede vanwege het aanhoudende slechte weer in eigen land, gemerkt dat er gezocht wordt naar last minute reizen naar Spanje en Griekenland, landen waar nu nog genoeg hotelkamers te vinden zijn en waar de zon volop schijnt.

Ondanks het feit dat men eerder beweerde dat Spanje vol begon te raken zijn er in de bekende zonbestemmingen nog kamers te vinden, wellicht niet in die populaire hotels maar wel in dezelfde badplaatsen. Volgens de reisorganisaties kunnen eilanden als Mallorca, Gran Canaria en Tenerife Hollandse invasies verwachten deze zomer.

Spanje wordt nog steeds gezien als een van de veilige middellandse zee landen waar men minder bang is voor terroristische aanslagen en aanverwante mogelijke problemen. Daarnaast is Spanje natuurlijk altijd al populair geweest bij de Nederlandse vakantieganger en aangezien het weer in eigen land niet al te best is gaat men toch op zoek naar zekere zonbestemmingen om die bruine kleur te krijgen.

Dezelfde populariteit geldt ook voor Griekenland en dan in het bijzonder de Griekse eilanden waar nog meer dan voldoende hotelkamers en appartementen te vinden zijn tegen gereduceerde tarieven. Griekenland heeft sinds vorig jaar zomer zwaar te lijden gehad onder de vluchtelingeproblematiek maar de toeristen zijn nu niet meer bang om tijdens de vakantie geconfronteerd te worden met vluchtelingen gevulde stranden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken