skip to Main Content
De beste gin ter wereld wordt ook verkocht bij de Aldi in Spanje en kost slechts 11 euro

De beste gin ter wereld wordt ook verkocht bij de Aldi in Spanje en kost slechts 11 euro

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De jury van de International Wine and Spirits Competition heeft gesproken en hun oordeel gegeven over de beste gin ter wereld. Verrassend genoeg wordt deze verkocht bij de Aldi supermarkten en kost deze slechts 11 euro per fles, wat 33,60 euro minder is dan de nummer twee op de lijst. Het gaat om de Oliver Cromwell London Dry Gin die ook in Spanje in de Aldi supermarkten te vinden is.

Tijdens een smaak en ruik test heeft de jury besloten de winnaar van de beste gin (ginebra in het Spaans) bekend te maken. Vreemd genoeg is de winnaar in dit geval niet een of ander duur merk geworden maar een gin die verkocht wordt bij de low cost Duitse supermarktketen. De Oliver Cromwell London Dry Gin heeft 37,5 graden alcohol en heeft samen met de kwaliteit en prijs alle andere veel duurdere gins van bekende merken achter zich gelaten. De gin van de Aldi kost slechts 11 euro per fles terwijl de nummer twee op de lijst 44,60 euro kost.

Wil je de beste gin ter wereld proberen, dan kun je naar de lokale Aldi gaan want deze flessen worden ook in Spanje verkocht. Veel mensen drinken de gin echter niet puur en gebruiken deze om te mixen zoals de gin-tonic.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
  1. Marc, je hebt helemaal gelijk. Ik ben bij 2 grote ALDI zaken bij ons in de buurt geweest en die hadden het niet.😩 Thuis op de Spaanse website voor ALDI gezocht en ook daar hadden ze alleen maar de 2 merken, die ik in de winkel ook al gevonden had (Johnsen + 3 soorten van The Northern Valley).😖
   Het zal wel weer een eenmalige actie van een lokale vestiging zijn geweest!😪😪

   1. Correct! Eerst in Costa Blanca bij Aldi gaan informeren, daar verwezen ze mij door naar een Aldi in het Noorden van Spanje, zou enkel daar verkocht worden. Op de terugreis drie Aldi’s bezocht tussen Valencia en Barcelona en helemaal niets! Erg jammer, veel tijd aan verloren en zonder resultaat. Bericht is dus niet echt correct of niet duidelijk.

    1. Tja, zo is het uit de spaanse kranten gehaald, wij vertalen het nieuws in principe alleen. We gaan eens op onderzoek uit 👍

 1. Al meer gezien, dat een product uit Aldi of Lidl zeer goed of het beste is. Met goed uitkijken kan je daar heel goed(koop) terecht. (de rommel wel links laten liggen)

 2. Is toch een bezoekje aan de Aldi waard
  Drink hetzelf niet maar altijd goed om in huis te hebben voor visite
  En ga het waarschijnlijk toch eens proberen
  Drink wel graag tonic
  Met een scheutje gin misschien net iets lekkerder

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken