skip to Main Content
Vloer van Mercadona supermarkt moet opengebroken worden op zoek naar verdwenen vrouw

Vloer van Mercadona supermarkt moet opengebroken worden op zoek naar verdwenen vrouw

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Een rechter heeft opdracht gegeven om een vloer in het magazijn van een Mercadona supermarkt open te breken omdat men vreest dat daaronder wellicht het lichaam van een zeven jaar geleden verdwenen vrouw kan liggen. Het gaat om een vestiging van de populaire supermarkt in de gemeente Boadilla del Monte nabij Madrid waar in 2010 María Piedad spoorloos verdween.

Mercadona heeft uiteraard ingestemd met het verzoek van de rechter maar heeft wel gevraagd om de zoektocht te doen op een moment dat de supermarkt gesloten is. Het is een vreemd en triest verhaal maar de 31-jarige María Piedad werkte als caissière in deze Mercadona vestiging. Na een kerstfeest van de zaak bood haar 38-jarige ex-man Javier Sánchez-Toledo aan om haar naar huis te brengen waarna de vrouw spoorloos is verdwenen. Aangezien haar ex zichzelf van het leven beroofde door zichzelf op te hangen liep de speurtocht naar de vrouw dood omdat de hoofdverdachte niet meer leefde.

De reden dat de rechter in de Mercadona wil gaan zoeken naar bewijsmateriaal en wellicht wel het lichaam van María is omdat de ex-man en vermoedelijke dader ten tijde van de verdwijning werkzaam was in dezelfde supermarkt waar op dat moment een nieuwe tegelvloer werd gelegd in het magazijn.

Er is nog geen datum vastgesteld voor de zoektocht. In principe is de zoektocht naar het lichaam van María Piedad en de hele zaak gearchiveerd maar op verzoek van de familie heeft de rechter toestemming gegeven om te gaan zoeken in het Mercadona magazijn. Mocht er iets van bewijs gevonden worden dan zal de zaak heropend worden.

UPDATE: De politie heeft het onderzoek afgesloten en heeft het lichaam van de vermiste vrouw niet gevonden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Wat een onzekerheid voor de dierbaren van deze vrouw, die zo plotseling verdween. Ik hoop dan ook dat ze wordt gevonden bij het openbreken van de vloer , hoe triest het ook zal zijn. Beter wetende waar je dierbare overledene is, dan leven in die vreselijke onzekerheid. Dit wens je niemand toe.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken