skip to Main Content
Twee miljoen liedjes gratis via Amazon Music voor Prime klanten in Spanje
Amazon.es

Twee miljoen liedjes gratis via Amazon Music voor Prime klanten in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Gratis muziek Amazon Prime leden in Spanje

Amazon.es

MADRID – Nadat Amazon enkele dagen geleden nog honderden gratis boeken weggaf via Amazon Prime Reading werd door de redactie de wens uitgesproken dat de muziek dienst van Amazon Music ook bij het Prime abonnement betrokken zou worden. Amazon heeft blijkbaar meegelezen want vanaf nu kunnen de klanten in Spanje die jaarlijks 19,95 euro betalen ook gratis naar 2 miljoen liedjes luisteren.

Amazon Music is een muziekstreamdienst die te vergelijken is met Spotify en soortgelijke diensten waar men tegen een x-bedrag (of gratis met reclame) muziek kan luisteren. Op Amazon Music staan miljoenen liedjes van alle bekende en ook minder bekende artiesten maar Amazon Prime klanten kunnen nu gratis gebruikmaken van slechts 2 miljoen liedjes van het assortiment. Wil je meer muziek of kun je tussen die 2 miljoen liedjes die gratis te beluisteren zijn niets vinden (?) dan kun je als gebruiker 9,95 euro per maand bijbetalen.

Deze aanvulling op het Amazon Prime abonnement van 19,95 euro per jaar komt daags nadat de Prime klanten ook al honderden boeken gratis kregen via Amazon Prime Reading. Ook bij die gratis service van boeken is het zo dat als je meer wilt lezen het mogelijk is om een contract van 9,99 euro per maand voor Kindle Unlimited af te sluiten.

Voor diegene die het nog niet wisten, Amazon Prime kost in Spanje per jaar 19,95 euro wat het laagste bedrag in Europa is bij Amazon maar wat eventueel in de toekomst kan veranderen.

Amazon Prime klanten hadden gratis verzending en 24-uurs verzending voor miljoenen artikelen en Prime klanten kunnen o.a. genieten van Amazon Prime Video, de eigen Netflix van het Amerikaanse online warenhuis.

Daarnaast hebben Prime klanten de beschikking over een virtuele opslagruimte genaamd Amazon Drive (5 GB) en Amazon Photos (ongelimiteerde GB) wat een virtueel fotoalbum is.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken