skip to Main Content
Nieuwe winkelcentrum in Reus feestelijk geopend

Nieuwe winkelcentrum in Reus feestelijk geopend

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

fira1aREUS – Het nieuwe winkelcentrum La Fira Centre Comercial in de stad Reus is donderdagavond feestelijk geopend met shows, muziek en toespraken. De bouw van het winkelcentrum heeft lang geduurd en heeft zo de nodige problemen gehad maar vanaf vrijdag 6 november 10:00 uur kan iedereen genieten van het nieuwe winkelcentrum.

Alle belangrijke mensen van Reus waaronder de burgemeester en andere ambtenaren waren van de partij, de feestelijke opening van het Fira Centre Comercial in de stad Reus. Onder het genot van hapjes en drankjes genoten de aanwezigen van shows, muziek en enkele toespraken van de eigenaren, etc. Op het plein voor het winkelcentrum was het later die avond tijd voor een concert van de lokale groep Apache met pop en rock muziek.

De dag na de opening, vrijdag 6 november, is het winkelcentrum voor iedereen toegankelijk en kan men gaan shoppen in de winkels zoals Zara, Mango, C&A, H&M, Sfera, Punto Roma, Stradivarius, Cortefiel, Massimo Dutti, Pull & Bear, Women’s Secret, Springfield, Berschka, Jack & Jones en een Aldi en Veritas supermarkt. Om de maag te vullen liggen er Burger King, Tagliatella, TGB, Mamma Mia en De La Terra restaurants.

Meer informatie is te vinden op de website van het nieuwe winkelcentrum – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken