skip to Main Content
Nieuw video-reisprogramma om Nederlanders en Belgen in Andalusië te leren kennen

Nieuw video-reisprogramma om Nederlanders en Belgen in Andalusië te leren kennen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Er is sinds kort een nieuw reisprogramma in de vorm van korte video’s te vinden op internet. Het initiatief komt van de website eigenaren van Hart van Andalusië en het programma heet “Ruta Andaluz”. Het team van de in Andalusië gespecialiseerde website toert door de regio waarbij ze onderweg bijzondere mensen en bedrijven leren kennen en dat alles op video vastleggen zodat iedereen hen kan leren kennen. Tot nu toe zijn er drie afleveringen uitgebracht maar er zullen er nog vele volgen.

Ruta Andaluz” is geboren, een online reisprogramma van het team van Hart van Andalusië. Gedurende de video’s die minder dan 10 minuten duren, worden gesprekken aangegaan met Nederlanders en Belgen die in Zuid Spanje zijn komen wonen en hun verhaal doen over het leven in Andalusië, hoe het met de zaak of onderneming gaat etc.

Afleveringen

Tot nu toe zijn er drie video’s verschenen. In aflevering één bezocht het team Corine en Ton die vakantiewoningen beheren in Nerja en Margareth en Dirk die in hetzelfde Nerja het restaurant La Tahona Holandesa runnen. In aflevering twee wordt Susan van B&B Finca del Mundo bezocht in Alhaurin El Grande. Zij is geen vreemde van de camera’s aangezien ze eerder ook al met haar, helaas te vroeg overleden, man te zien was in het programma “Ik vertrek”. In de net gepubliceerde derde aflevering van “Ruta Andaluz” worden de Belgen Martine en Dirk van B&B Los Montes aan het La Viñuela stuwmeer gevolgd in hun dagelijkse leven.

Er worden “hotspots” gezocht

Alhoewel er nu pas drie video’s zijn geplaatst zullen er nog veel meer gaan komen. Geïnteresseerden kunnen zich ook aanmelden op de website, iets wat zeker de moeite waard is omdat een eigen video een uitstekende manier is om jezelf en je bedrijf te presenteren. Het team van Hart van Andalusië is dan ook op zoek naar eigenaren van B&B’s, hotels, vakantiehuizen, restaurants en/of bars en andersoortige bedrijven waarbij op locatie gefilmd zal worden. De opnames zelf nemen ongeveer een dag in beslag en het team zal slechts met twee personen komen om de opnames in een relaxte sfeer te maken.

Het is zeker een leuk initiatief van het team achter Hart van Andalusië en het zijn leuke, niet te langdradige, video’s om naar te kijken. Hieronder staan de drie tot nu toe uitgebrachte afleveringen en kun je ze meteen bekijken of je kunt naar de website gaan van Hart van Andalusië waar tevens meer informatie te vinden is over het reisprogramma “Ruta Andaluz” – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken