skip to Main Content
Speelt seizoen 3 van La Casa de Papel zich af onder de Spaanse Bank in Madrid?
Archieffoto

Speelt seizoen 3 van La Casa de Papel zich af onder de Spaanse Bank in Madrid?

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – In de loop van 2019 zal seizoen 3 van de meest succesvolle niet Engelstalige Netflix serie La Casa de Papel of in het Engels Money Heist te zien zijn bij de Amerikaanse streamingdienst Netflix. Veel is nog niet bekend over de locatie en wat het verhaal is maar de geruchtenmachine is al volop aan het draaien.

Volgens de laatste geruchten zal seizoen 3 van de Netflix serie zich opnieuw af gaan spelen in de Spaanse hoofdstad Madrid. Dit keer zal echter de Nationale geldfabriek ofwel Fábrica de Moneda y Timbre niet het doelwit zijn in Madrid maar de Spaanse Bank ofwel Banco de España.

Het zou echter niet om een gewone bankoverval gaan maar over een beroving van de goudstaven die gelegen zijn in de zwaar beveiligde kluizen die diep onder de Plaza de Cibeles liggen.

Het gaat volgens deze website om een constructie die stamt uit de Spaanse burgeroorlog welke 48 meter onder het stadsplein ligt en 2,5 km2 groot moet zijn. Deze ruimte is extreem zwaar beveiligd door middel van water. Bij een mogelijke beroving kunnen de gangen rondom de kamers waar het goud ligt gevuld worden met water waardoor niemand kan ontsnappen. Dat water komt uit de ondergrondse rivieren die veel te vinden zijn in Madrid.

Op deze website is in detail te lezen hoe deze goud opslagruimtes eruit zien. Daarnaast schrijft men op de website dat volgens de laatste gegevens uit december 2017 er onder de Plaza de Cibeles 9,1 miljoen troy ounce aan goudstaven ligt. Een troy ounce is een gewichtsmaat voor edelmetalen, groot 31,1034768 gram. Omgekeerd gaan er dus circa 32 troy ounce in een kilogram.

Hetgeen hier omschreven wordt in verband met seizoen 3 van La Casa de Papel is gebaseerd op geruchten en is nog niet door Netflix bevestigd. Maar insiders weten dat er al eens gesproken werd over de terugkeer van de serie naar Madrid. Daarnaast regende het tot ieders verbazing begin januari valse bankbiljetten op de Plaza de Callao in Madrid. Heeft dat iets te maken met de opnames voor seizoen 3?

Het is nu nog niet zeker wanneer seizoen 3 exclusief wereldwijd bij Netflix te zien zal zijn maar dat gaat zeker in 2019 gebeuren. Opnames voor seizoen 3 zijn reeds in oktober vorig jaar begonnen.

Het is nu al bevestigd dat de volgende acteurs en actrices weer van de partij zijn: Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (El Profesor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Río), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (Coronel Prieto) en Mario de la Rosa (Suarez).

De nieuwe personages zijn: Bogotá (Keuchkerian), Alicia (Nimri) en Tamayo (Cayo).

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Ben benieuwd naar het vervolg. Deze serie leren kennen door het liedje “Bella Ciao” uit de serie dat gedraaid werd op Slam.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by