skip to Main Content
Belgische tiener om het leven gekomen bij oversteken treinspoor in Mont-Roig del Camp

Belgische tiener om het leven gekomen bij oversteken treinspoor in Mont-Roig del Camp

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

montroig1TARRAGONA – Een 19 jarige inwoonster van Miami Platja is maandag om het leven gekomen toen zij het spoor overstak in de badplaats die toebehoort aan de gemeente Mont-Roig del Camp. In eerste instantie dacht de politie aan een zelfmoord maar dat wordt nu vooralsnog uitgesloten.

Het Belgische meisje woonde met haar ouders in Miami Platja, de toeristische badplaats van de gemeente Mont-Roig del Camp aan de Costa Dorada. Volgens getuigen stak het meisje het spoor over op een niet beveiligde plaats waar het verbonden is om het spoor over te steken. Ondanks dit verbod doen dagelijks tientallen mensen dit.

Hoe het kan dat het meisje de trein niet heeft zien en horen aankomen is niet bekend en vreemd aangezien er maar een spoorrail ligt. Waarschijnlijk was de 19 jarige verstrooid toen ze het spoor overstak. Op slechts enkele meters van het ongeval staat een verhoogde voetgangersbrug waar men veilig het spoor kan oversteken.

Vanwege het ongeval heeft het treinverkeer ongeveer 30 minuten stil gelegen waardoor er wat vertraging was – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken