skip to Main Content
Weeralarm vanwege storm, regen en windstoten in Andalusië, Valencia en Balearen

Weeralarm vanwege storm, regen en windstoten in Andalusië, Valencia en Balearen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

regen6aMADRID – De Spaanse weerdienst AEMET heeft een weeralarm afgegeven voor zeven Spaanse provincies waaronder ook delen van Andalusië, Valencia en de Balearen. Men verwacht veel storm met grote hoeveelheden neerslag en harde windstoten in deze delen van het land.

In steden als Granada, Jaén en Murcia kan 20 liter regenwater per vierkante meter gaan vallen, iets wat oploopt naar 30 liter in de regio Valencia. Ook op de Balearen verwacht men veel regen en storm waarbij er een wilde zee zal zijn vanwege de harde windstoten.

De temperaturen dalen in de door e storm getroffen delen van het land terwijl nu juist aan de Atlantische Oceaan kant van Spanje de temperaturen iets zullen stijgen.

In Andalusië, Valencia en de Balearen zal het erg bewolkt worden en zullen de regenbuien en stormen zorgen voor veel overlast op de wegen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken