skip to Main Content
Tiener om het leven gekomen na reddingspoging hond van het treinspoor in Vila Seca
Foto: Diari de Tarragona

Tiener om het leven gekomen na reddingspoging hond van het treinspoor in Vila Seca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Foto: Diari de Tarragona

Foto: Diari de Tarragona

VILA SECA – Een 19-jarige jongen is het afgelopen weekend om het leven gekomen in de plaats Vila Seca, nabij de bekende badplaats Salou, toen hij zijn hond van het treinspoor wilde redden. Het voorval deed zich voor toen een van de honden waarmee hij wandelde ontsnapte en op het spoor terecht kwam. De jongen besloot de hond te gaan halen maar werd daarbij overreden door een trein.

Afgelopen zondag was een trieste dag in de plaats Vila Seca, gelegen naast de populaire en meer bekende badplaats Salou aan de Costa Dorada. Het was die dag dat een 19-jarige jongen om het leven kwam toen hij in zijn poging om een hond te redden, werd aangereden door een goederentrein die in volle vaart langs het station reed.

Het ongeluk gebeurde rond 11.30 uur afgelopen zondag nadat een van de honden waarmee de jongen M.C.S. aan het wandelen was ontsnapte en op het spoor terecht kwam. De jongen werd daarbij overreden door een goederentrein en ook de twee honden overleden het ongeval niet.

Als gevolg van dit ongeval liepen de treinen flinke vertragingen op aangezien er een politie onderzoek uitgevoerd moest worden. De hond en daarna de jongen waren op het spoor terecht gekomen doordat er geen hekken waren op de plaats waar bewoners vaker gebruik van maken om naar de nadere kant van het spoor te komen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken