skip to Main Content
Eindhoven-Valencia nieuwe bestemming komende winter voor Ryanair

Eindhoven-Valencia nieuwe bestemming komende winter voor Ryanair

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Vanaf komende winter 2017/2018 zal er voor Ryanair slechts één nieuwe route bij gaan komen vanaf een Nederlands vliegveld naar een Spaans aeropuerto. Het gaat daarbij om de route Eindhoven Airport naar Valencia. Met deze nieuwe route komt het totaal van vluchten in de winter vanaf Eindhoven op 42 te staan terwijl Schiphol er twee heeft en Maastricht-Aachen er drie. Gedurende de wintermaanden zijn er voorlopig 14 routes richting Spaanse vliegvelden.

Gedurende de wintermaanden worden het aantal Ryanair vluchten normaal gesproken verminderd maar toch probeert de Ierse low cost vlieger er elke keer iets nieuws bij te doen. De komende winter zal dat de route Eindhoven-Valencia gaan worden. Naast Valencia komen er vanaf/naar Eindhoven nog acht andere bestemmingen bij, te weten Aarhus, Edinburgh, Milaan, Tanger, Praag, Rabat, Oradea en Thessaloniki.

Ryanair zou graag meer willen uitbreiden vanaf Schiphol maar kan geen “slots” vinden om meer dan de twee huidige vluchten aan te bieden. Volgens de Ryanair topman Michael O’Leary wordt dat door Schiphol kunstmatig hoog gehouden in het voordeel van maatschappijen als KLM en Transavia waarom de Ier moet lachen omdat deze niet de hoeveelheden passagiers halen als Ryanair.

Vanaf deze maand maart komt er wel een nieuwe route bij vanaf Schiphol naar het vliegveld Málaga maar meer uitbreiden is vooralsnog niet mogelijk. De andere vlucht gaat richting Dublin in Ierland.

Komende winter zal Ryanair (voorlopig) vluchten aan gaan bieden vanaf Schiphol naar Málaga, vanaf Maastricht-Aachen naar Alicante en vanaf Eindhoven naar Alicante, Girona, Reus, Málaga, Gran Canaria, Lanzarote, Murcia, Madrid, Sevilla, Tenerife, Palma (de Mallorca) en Sevilla. Hiermee komt het aantal Spaanse winter routes vanaf Nederlandse vliegvelden voorlopig dus op 14 te staan.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
  1. Vlucht vanaf Eindhoven naar Almeria hele jaar zou goed zijn altijd vol met gasten uit Nederland België en Duitsland. Düsseldorf weeze Almeria is geskipt zat altijd vol. Wist is toch de reden??????

  2. Zo jammer dat er geen vluchten vanaf Nederland naar Jerez of Cadiz zijn. Prachtige steden en de leuke dorpjes, de cultuur en de stranden daar geweldig.

    1. Ja Olga volledig met je eens. En als je dan ziet hoeveel Duitsers er wel op vliegen ook de hele winter door. Maar van andere kant laat het maar zo rij wel even naar Sevilla. Moet er niet aan denken dat het aan de Costa de la Luz vol loopt met Nederlanders.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken