skip to Main Content

19 jarige Duitse jongen verdronken in Lloret de Mar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

LLORET DE MAR – (Redactie) In de badplaats Lloret de Mar is zaterdagavond een 19 jarige Duitse jongen verdronken. De jongen besloot samen met enkele vrienden in de zee te gaan zwemmen maar werd door de golven meegesleurd zee inwaarts. Zijn vrienden konden hem niet meer vinden waarop de reddingsdiensten werden ingeschakeld. Dit gebeurde om 22.58 uur zaterdagavond.

Uiteindelijk wist de kustwacht het levenloze lichaam van de Duitse jongen zondagochtend om 08.45 uur te vinden. Hierbij werd naast diverse boten ook gebruik gemaakt van een helikopter van waaruit men uiteindelijk het lichaam kon vinden in de zee.

Wat er precies gebeurd is moet nog duidelijk worden maar het slechte weer end e ruwe zee zal zeker een belangrijke factor zijn geweest in het drama.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend