skip to Main Content
Senioren vakanties in Málaga voor vitale 70plussers
Freepik

Senioren vakanties in Málaga voor vitale 70plussers

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

70plus-senioren vakanties in Málaga

Freepik

MÁLAGA – Als 70plus-senior op vakantie gaan wordt vaak als iets gezien wat niet snel gedaan wordt, maar het tegendeel blijkt waar te zijn. Steeds meer senioren kiezen ervoor om de stap te wagen en op een Speciale seniorenvakantie te gaan. Een van de favoriete bestemmingen voor een seniorenvakantie in Andalusië waarbij uiteraard de stad Málaga niet mag ontbreken.

Alleen op vakantie gaan is al lange tijd geen optie meer voor veel senioren omdat veel mensen last hebben van verschillende gezondheidskwaaltjes waardoor men belemmerd wordt om zelf nog reizen naar het buitenland te maken. Alleen bij dat feit al haken veel 70plus-senioren af maar dat kan opgelost worden met geheel verzorgde vakanties voor senioren.

Sceptisch

In het begin reageren de meeste senioren daar nogal sceptisch op omdat men niet gezien wil worden als iemand die begeleiding nodig heeft op vakantie. Maar na een beetje onderzoek en het lezen van ervaringen van anderen zijn de meeste senioren positief en durven ze de stap te wagen.

Het juiste team van vakantiexperts kan helpen bij het hele proces: van het boeken van de vakantie, tot aan het helpen met het inchecken, van vervoer naar de bestemming tot aan het overheerlijke eten en de geweldige uitstapjes, het wordt allemaal voor de senioren geregeld. De meeste meereizende senioren voelen zich dan ook helemaal op hun gemak.

Doordat men met een klein groepje andere vitale senioren op reis gaat, is er genoeg aandacht voor iedereen en is het gemakkelijk met iedereen contact maken. Voor de meeste senioren dus een geweldige en positieve ervaring.

Málaga

Als voorbeeld halen we een vakantie aan naar Málaga. Tijdens die vakantie is het mogelijk om verschillende bezienswaardigheden te bezoeken waaronder het Alcazaba. Dit is een fort dat omstreeks de elfde eeuw werd gebouwd in Málaga. Dit fort ligt op de heuvel Gibralfaro en steekt boven de rest van het dorp uit waardoor men een mooi uitzicht heeft op de haven.

Naast dit fort is ook een bezoek aan het Museo Picasso de moeite waard. Omdat Málaga de geboortestad was van Pablo Picasso kan het natuurlijk niet zo zijn dat er geen meesterwerken van Pablo Picasso in zijn geboortestad te vinden zijn.

Málaga heeft uiteraard veel meer te bieden maar ook de omgeving is interessant zoals het hoog gelegen Mijas, een van de mooiste witte dorpjes van Andalusië en ligt op korte afstand van Málaga.

[su_note]Verblijf: Finca “La Tierra” in Mijas is een luxe villa die exclusief gereserveerd is voor de senioren van Leuks 70Plus Vakanties. Met mooie kamers, groot zwembad, verschillende zonneterrassen, een grote tuin en eigen boomgaard. En, niet onbelangrijk, met supersnelle WiFi, dus er kan volop met het thuisfront worden geskyped.[/su_note]

Meer informatie en details kun je vinden op deze website. Bekijk de foto’s, de mogelijkheden en lees de recensies en ervaringen van andere vitale 70plus-reizigers om zo alvast in de stemming te komen en om de stap te wagen.

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Jammer toch dat Mijas altijd wordt beschouwd als een van de mooiste plekjes, terwijl Benalmadena Pueblo, in mijn ogen, een veel aantrekkelijker en mooier dorp is dan het commerciele Mijas. Bovendien is het vaak een heel stuk kouder in het winterseizoen, wanneer dan toch veel ouderen op vakantie gaan. Ik woon nu bijna drie jaar in de regio en elke dag zitten de bussen afgeladen met toeristen die Mijas willen bezoeken. Ik neem vaak de bus en zal niet nalaten tegen veel toeristen te zeggen dat ze beter in Benalmadena Pueblo kunnen uitstappen.

  2. “een weerzinwekkend uitzicht heeft op de haven.”?
    Nooit geweten dat de redactie de haven van Malaga zo afschuwelijk vindt!??

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken