skip to Main Content

Open deuren bij de Sagrada Familia, gratis entree op zaterdagen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Wie nog nooit in de Sagrada Familia is geweest, wie benieuwd is of de bouw vordert en wie de binnenkant van het meesterwerk van Antoni Gaudí wil bewonderen, kan deze maand iedere zaterdag gratis naar binnen. Op 8, 15, 22 en 29 januari houdt de basiliek open deuren. Dat geldt alleen voor de ochtenden van 9.00 uur tot 14.00 uur, daarna moet er weer gewoon worden betaald.

De eerste zaterdag, gisteren 8 januari, waren er zo’n 20.000 Catalanen die gratis naar binnen zijn gegaan. De open deuren ochtenden zijn met name bedoeld voor de buurtbewoners die met het bezoek van de Paus Benedictus XVI op 7 november vorig jaar veel hinder hebben ondervonden. De eerste zaterdag waren er veel van de buurtbewoners die op de uitnodiging van de heilige tempel zijn ingegaan maar er waren er honderden toeristen die ook gratis naar binnen zijn gegaan.

Dus, ben je op de volgende zaterdagen van deze maand in Barcelona, vergeet het niet, tussen 9 en 14 uur gratis entree in de Sagrada Familia.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend