skip to Main Content
Bouw pretpark Ferrari Land naast Port Aventura in Salou verloopt volgens planning

Bouw pretpark Ferrari Land naast Port Aventura in Salou verloopt volgens planning

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ferrari1aSALOU – Eenieder die al in Salou of omstreken is geweest of er nog gaat komen zal het meteen zien, de 112 meter hoge toren van de achtbaan van het in aanbouw zijnde pretpark Ferrari Land. Dit pretpark wordt gebouwd naast Port Aventura en moet in 2017 open gaan voor het publiek. vorige week heeft men het bekende Ferrari logo/embleem met het paard opgehangen.

De Ferrari en achtbaan fans moeten nog even wachten maar vanaf volgend jaar kunnen zij terecht bij het tweede Ferrari pretpark ter wereld, en dat in de badplaats Salou aan de Costa Dorada. De bouwwerkzaamheden zijn alweer bijna een jaar geleden begonnen en het park begint steeds meer vormen aan te nemen. Enkele maanden gelden was de grote rode toren van een van Europa’s snelste toekomstige achtbanen al zichtbaar en nu dus ook het logo.

Het wereldbekende embleem van het Italiaanse automerk is maar liefst 12 meter hoog en 9 meter breed. en weegt 9.000 kilo. Er was dan ook een grote hijskraan voor nodig om het schild op te hangen. Het is echter wel een opvallend gezicht om, als je naar Salou rijdt, het grote Ferrari Embleem te zien, iets van de eerste dingen die men ziet als men Salou binnenkomt – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken