skip to Main Content
Kledingconcern Primark gaat nieuwe winkel openen in Tarragona

Kledingconcern Primark gaat nieuwe winkel openen in Tarragona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

primark3aTARRAGONA – De stad Tarragona, aan de Costa Dorada, krijgt er een nieuwe winkel bij, de Primark. Voor diegene die dit merk niet kennen, het gaat hier om een Iers low cost kledingconcern welke reeds 10 jaar operatief is in Spanje maar sinds enkele maanden flink aan het uitbreiden is.

Primark maakte tijdens haar 10-jarig feestje bekend dat ze de komende jaren minstens 50 miljoen euro willen gaan investeren in nieuwe winkels in Spanje. Zo moeten er de komende maanden vier nieuwe winkels komen waaronder in de Catalaanse stad Tarragona, Palma de Mallorca, Valencia en Bilbao.

Naar alle waarschijnlijkheid zal deze nieuwe kledingzaak geopend worden in het Parc Central winkelcentrum waar recent de Eroski supermarkt flink gereduceerd werd in formaat. In de opengebleven ruimte zal de Primark waarschijnlijk de nieuwe kledingzaak openen, schuin tegenover de concurrent H&M. Overigens werd er al in 2014 gespeculeerd over een eventuele opening van een Primark winkel maar dat werd nooit bevestigd.

Primark landde 10 jaar geleden in Spanje en heeft inmiddels 41 winkels waar meer dan 5.000 personen werken. Aan de Gran Via in Madrid heeft de Ierse kledingzaak de grootste winkel van Spanje en de tweede grootste winkel van de wereld geopend op 12.400 vierkante meter en met meer dan 400 medewerkers – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken