skip to Main Content
Passagier van Ryanair rent achter vliegtuig aan nadat hij deze miste in Madrid

Passagier van Ryanair rent achter vliegtuig aan nadat hij deze miste in Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ryanair1MADRID – Op een video die werd geplaatst op een Facebook profiel van een medewerker van het vliegveld Madrid Barajas, is te zien hoe een passagier achter een Ryanair vliegtuig aanrent terwijl deze naar de startbaan rijdt. De passagier wilde proberen het vliegtuig tegen te houden om vooral niet zonder hem er van door te gaan. Men kan zich afvragen hoe het mogelijk is in deze tijden van verscherpte beveiligingen dat deze man uit de slurf sprong en op het platform kon komen.

Een medewerker van de kofferservice wist op video vast te leggen hoe een passagier van een Ryanair vliegtuig uit de loopslurf sprong, een praatje maakte met iemand in een voertuig en daarna met tas en al achter zijn vliegtuig aanrent. De bedoeling van deze passagiers was ongetwijfeld om de piloot te overtuigen niet zonder hem te vertrekken, alsof de piloot ooit de man aan boord had gelaten.

Op de video, die op deze pagina op Facebook werd geplaatst, is te zien hoe de man naar beneden springt, een praatje maakt en het dan op een sprint zet naar het Ryanair toestel toe. Nog voordat de passagier bij het vliegtuig kon komen werd hij tegengehouden door medewerkers van het vliegveld die de man later aan de politie overhandigden.

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de man langs de beveiliging kon komen en hoe het mogelijk was dat de man in de loopbrug kon komen, naar beneden kon springen en dan achter een vliegtuig aan kon rennen. Een medewerker van Ryanair heeft gezegd dat de fout niet bij de Ierse vliegtuigmaatschappij ligt maar bij de beveiliging bij het vliegveld – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken