skip to Main Content
Barcelona speler Messi koopt een eigen vliegtuig voor 15 miljoen dollar
As

Barcelona speler Messi koopt een eigen vliegtuig voor 15 miljoen dollar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – De sterspeler van FC Barcelona Lionel Messi heeft voor zichzelf en voor zijn familie een vliegtuig gekocht voor 15 miljoen dollar. Het vliegtuig zal makkelijk te herkennen zijn op afstand omdat op de staart groot het nummer 10 staat geverfd, het rugnummer van Messi bij FC Barcelona.

Het nieuwste speeltje van de 31-jarige Messi werd voor 15 miljoen dollar in de Verenigde Staten gekocht. Het gaat om een 14 jaar oude Gulfstream V uit 2004 die van binnen van alle luxe is voorzien.

Zo heeft het vliegtuig 16 extra brede en luxe stoelen die omgetoverd kunnen worden tot 8 comfortabele bedden, twee keukens, twee badkamers waarvan een met een douche en vele andere luxe details.

Op de staart staat groot nummer 10 geverfd, het rugnummer van Lionel Messi. Op de traptredes staan daarnaast de namen Leo, Antonella, Thiago, Ciro en Mateo geschreven, verwijzend naar de Argentijnse speler zelf, zijn vrouw en hun drie kinderen.

Volgens diverse kranten is het vliegtuig reeds in Buenos Aires aangekomen waar het vanuit de Verenigde Staten naartoe vloog met slechts de bemanning aan boord. Blijkbaar is Messi ook een eigen hangar aan het bouwen bij het vliegveld van San Fernando, maar dat is meer een gerucht op dit moment.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. Mijn gedachten zijn miljoenen kijkers genieten van die man,

  En dat is bij mij misschien alleen de baas als je hard werk,

  En omdat ik ook al jaren lang geniet van numero tien,

  Hoop ik dat velen met mij zo denken over Messi.

  Vlieg veilig

 2. ik las eentijdje geleden een artikel van Jan Mulder. Johan Cruyff verdiende in het begin van de jaren 70 , zo een 40.000 GULDEN ….op een heel seizoen !!! . Cruyff , ..dacht toch dat we die bij de grootsten kunnen plaatsen. En ik denk dat de modale man , en hijzelf toch vond dat dit een heel mooi loon was. Jaren (begin) 70 :.. Ergens gelezen dat prijs van een huis , lonen …. vandaag de dag , grofweg met een factor 5 mag vermenigvuldigd worden . (inflatie, weet je wel) … Dus zou ik zeggen, Cruyff zou vandaag zo’n 200.000 Gulden PER SEIZOEN (mogen) verdienen. Wat las ik daar ook weer , nog niet zo lang geleden ; die voetballer , hoe was ook weer de naam??… 320.000 euro PER WEEK !!.. dus 16 miljoen per jaar of waren er ook geen die 100 miljoen krijgen?…
  Pas op hoor , ben niet jaloers ofzo. Overigens , ben van plan evenveel te verdienen als dit jaarloon van..?.. gewoon effe 2850 jaartjes werken , Alhoewel.. die voetbalgoden zullen toch wel 10 jaartjes “werken”.. Nu ja , ik maak er voor mezelf dan maar 28.500 jaartjes van. Je ziet , het hangt er ENKEL van jezelf van af …

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken