skip to Main Content
Vliegveld Reus aan de Costa Dorada deze zomer verbonden met Brussel, Charleroi, Eindhoven en Amsterdam

Vliegveld Reus aan de Costa Dorada deze zomer verbonden met Brussel, Charleroi, Eindhoven en Amsterdam

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Het regionale vliegveld van Reus gelegen aan de Costa Dorada zal deze zomer verbonden zijn met twee Belgische en twee Nederlandse vliegvelden. In totaal zal het vliegveld 14 verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben en dat is heel wat voor een regionaal vliegveld welke in de winter alleen Ryanair huisvest.

Naast de vele vluchten naar Groot Brittannië, Duitsland en Rusland zijn er deze zomer ook verbindingen met België en Nederland. Gedurende de wintermaanden is het vliegveld van Reus-Costa Dorada door Ryanair verbonden met Eindhoven en dat zal ook deze zomer weer het geval zijn.

Naast Eindhoven zal Transavia ook voor het tweede jaar op rij een verbinding hebben met Amsterdam-Schiphol. Ryanair verzorgt ook de verbinding tussen Reus-Costa Dorada en het vliegveld van Charleroi in België. Brussels Zaventem wordt verbonden door Brussels Airlines en TUI Fly.

Hieronder een overzicht van de lijndienstvluchten deze zomer:

Ryanair // Londen (Stansted); Manchester; Birmingham; East Midlands; Liverpool; Bristol; Dublín; Cork; Frankfurt (Hahn); Shannon; Glasgow (Prestwick); Eindhoven en Brussel (Charleroi).

Jet2.com // Londen (Stansted); Manchester; Birmingham; East Midlands; Newcastle; Leeds; Belfast; Glasgow en Edinburgh.

Thomas Cook // Londen (Stansted); Londen (Gatwick); Manchester; Newcastle; Belfast; Glasgow en Cardiff.

Brussels Airlines // Brussel (Zaventem)

Pobeda Airlines // Moskou

TUI Fly // Brussel (Zaventem)

EasyJet // Londen (Luton)

Transavia // Amsterdam

Aurinko // Tallinn

Foto: Diari de Tarragona

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken