skip to Main Content

Royal Beach Concert komt naar de Costa Blanca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) Het Royal Beach Concert, dat jaarlijks in Den Haag wordt gehouden, komt naar de Costa Blanca. De badplaats Moraira staat begin september een week lang in het teken van het Royal Beach Festival. Het evenement moet het toerisme en de economie in de stad en de regio Valencia een impuls geven, zo maakte organisator Bob Reiche maandag bekend.

Reiche tekent dinsdag in het bijzijn van burgemeester Antoni Joan Bertomeu van Moraira en Belen Juste, de minister van toerisme van Valencia, een contract dat meerdere edities van het festival in Spanje garandeert. Het evenement wordt gesteund door de Spaanse overheid. De Spaans-Belgische zangeres Belle Perez is aanwezig bij de ondertekening als ambassadrice van het Royal Beach Festival.

De volgende Nederlandse editie van het Royal Beach Concert vindt 4 juni plaats in Scheveningen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend