skip to Main Content
Spaanse vlieger Vueling gaat Maastricht en Eindhoven verbinden met Barcelona

Spaanse vlieger Vueling gaat Maastricht en Eindhoven verbinden met Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

vueling7aBARCELONA – De Catalaanse luchthaven van Barcelona zal deze winter nog verbonden gaan worden met het vliegveld van Eindhoven aan de hand van wekelijkse vluchten van de Spaanse low cost vliegmaatschappij Vueling. Naast Eindhoven zal Vueling ook vanaf de komende zomer gaan vliegen van en naar Maastricht-Aachen airport.

Goed nieuws dus voor de Limburgers en Brabanders, Vueling gaat Eindhoven en Maastricht verbinden met de populaire stad Barcelona van waaruit men makkelijk ook naar de Costa Brava en Costa Dorada kan verder reizen. Vueling kondigde aan dat zij vanaf deze winter al drie keer week naar Eindhoven wil gaan vliegen vanaf Barcelona en komende zomer twee keer per week van en naar het vliegveld van Maastricht-Aachen. In de zomermaanden van 2016 zal Eindhoven dan weer vier keer aangevlogen gaan worden door Vueling.

Het is nog niet bekend op welke dagen Vueling deze vluchten zal gaan aanbieden en ook niet wat de prijzen zullen gaan worden. Vueling zal wel, net zoals altijd bij de lancering van een nieuwe vliegroute, speciale aanbiedingen lanceren dus houdt de website van Vueling in de gaten.

Vueling wordt met de Eindhoven vluchten de concurrentie van Transavia die al vluchten had naar Barcelona. Vueling verbindt nu de Catalaanse hoofdstad Barcelona met Brussel Zaventem, Rotterdam en Schiphol maar daar komt dus Eindhoven bij – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken