skip to Main Content
De Costa Dorada krijgt het grootste tijdelijke Halloween Terror Park van Europa
Parc Sama

De Costa Dorada krijgt het grootste tijdelijke Halloween Terror Park van Europa

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Cambrils krijgt Halloween Terror Park in Parc Sama

Parc Sama

TARRAGONA – Tussen 12 oktober en 10 november is het bijna een maand lang schreeuwen en zweten geblazen in het grootste Halloween Terror Park van Europa. De Halloween Scream Nights zullen dit jaar voor het eerst plaatsvinden in het Parc Sama in de gemeente Cambrils aan de Costa Dorada in Catalonië.

In het Parc Sama wat net buiten het centrum van Cambrils gelegen is zullen de bezoekers die ervoor gekozen hebben om naar het Terror Park te komen de tijd van hun leven hebben in acht verschillende Terror Houses zoals “la Casa Beauchenne”, “Claustro Fobia”, “Scarecrow”, “La Taberna”, “El Bosque” en “Horror Carnaval”.

In totaal zijn er 90 acteurs die de bezoekers de stuipen op het lijf gaan jagen die in elke hoek van het mooie park aanwezig zullen zijn. Parc Sama bestaat uit 14 hectare natuur wat dus tussen 12 oktober en 10 november elke vrijdag en zaterdag omgetoverd wordt tot 14 hectare Terror.

Er is echter ook plaats in het Terror Park voor de kleintjes (jonger dan 15 jaar) die kunnen genieten van diverse andere shows an minder enge activiteiten. Meer informatie is te vinden op deze pagina.

Port Aventura

Het Halloween Terror Park in Parc Sama in Cambrils is echter niet de enige plaats om te genieten van alles rondom Halloween aangezien het nabijgelegen pretpark PortAventura al jaren hun eigen Halloween feestje organiseren. Dit jaar gebeurt dat tussen 22 september en 18 november waarbij er tientallen speciale Halloween attracties en shows zijn die angstaanjagend zijn. Meer informatie is te vinden op deze pagina.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by