skip to Main Content
Vijf doden en tien gewonden bij groot ongeval op de A7 snelweg bij Murcia

Vijf doden en tien gewonden bij groot ongeval op de A7 snelweg bij Murcia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – Bij een groot ongeval waarbij in totaal dertien voertuigen bij betrokken waren op de A7 snelweg nabij Murcia, zijn vijf personen om het leven gekomen en raakten er nog eens tien gewond. Het ongeluk gebeurde nadat een vrachtwagen en personenwagen tot stilstand waren gekomen en een andere vrachtwagen achterop reed. In totaal waren er twee vrachtwagens, twee bestelbussen en negen personenwagens bij het ongeval betrokken.

Het ongeluk vond plaats op maandagavond rond 20.00 uur op de A7 snelweg ofwel de autovía del Mediterráneo ter hoogte van de La Paz camping in de gemeente Sangonera la Seca in de provincie en deelstaat Murcia. Op dit moment is nog niet helemaal bekend waardoor het dodelijke ongeval kon plaatsvinden maar de kranten schrijven over een stilstaande personenwagen en vrachtauto waardoor een andere vrachtwagen achterop reed en er een soort van kettingbotsing ontstond.

Meteen na het ongeval moesten er diverse brandweereenheden en 12 ambulances naar de plaats van het ongeluk gaan om te helpen. Op de plaats van het ongeval overleden ter plaatse vijf personen en er raakten tien mensen gewond waarvan zes ernstig. De snelweg A7 was gedurende meerdere uren afgesloten voor al het verkeer.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Het is inderdaad triest, twee weken terug reed ik daar ook op de weg, zeer gevaarlijk, o.a. door sommige beroepschaufeurs, bumper kleven, onverantwoord inhalen, telefoon gebruik, benen overal behalve waar ze thuis horen, en met van alles bezig zijn wat niet hoord.wij zijn op de ap7 gaan rijden, op deze tolweg is het een stuk rustiger.
    Er zijn ook genoeg goede beroepschaufeurs, maar rotte appels zitten er tussen.

  2. Uiterst triest. Zojuist is bekend geworden dat de chauffeur van de vrachtwagen onder invloed van drugs was. Mensen, waar gaat dit heen? Een vrachtwagenchauffeur hoort een professioneel persoon te zijn. Hoe haal je het in je hoofd?

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken