skip to Main Content
Tussen 11 en 14 oktober staat Marbella weer in het teken van de Marbella Vierdaagse

Tussen 11 en 14 oktober staat Marbella weer in het teken van de Marbella Vierdaagse

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Tussen 11 tot 14 oktober Wandel Vierdaagse Marbella

Kras.nl

MÁLAGA – De deelnemers weten het natuurlijk al veel langer, tussen 11 en 14 oktober wordt er weer gewandeld, gekletst, gesocialized en gefeest tijdens alweer de achtste editie van de Marbella 4 Days Walking ofwel de Marbella Vierdaagse. Aan deze editie van het groots opgezette wandelevenement zullen ruim 2.000 wandelaars deelnemen die uit meerdere landen komen waarbij het merendeel Nederlands is. Marbella zal gedurende de komende dagen oranje gekleurd zijn terwijl er een gezellige en sportieve sfeer is.

Om mee te doen hoef je geen getrainde wandelaar te zijn al is enkele oefening en voorbereiding, net zoals elke andere sportieve inspanning, wel gewenst en aangeraden. Elke dag zijn er andere routes te bewandelen en men kan kiezen voor lange en korte wandelingen dus er is voor elke deelnemer wel iets aanwezig. Op de zondag zal er ook voor het eerst een speciale wandelroute zijn voor kinderen zodat deze ook mee kunnen doen aan de Andalusische Vierdaagse.

Het centrale middelpunt van alle wandelactiviteiten is niet meer het plein van Terrazas del Puerto Deportivo maar het park Parque Arroyo de la Represa waar niet alleen alle wandelaars zullen vertrekken en aankomen maar waar ook gedronken, gegeten, gedanst en gefeest zal worden op optredens van dj’s, bands en zangers/zangeressen. Er wordt echter in heel het centrum van Marbella door de plaatselijke horeca meegedaan aan de Vierdaagse waarbij er nog veel meer activiteiten en optredens zijn en de sfeer gewoon overal goed is.

Meer informatie is te vinden op de website van Marbella 4 Days Walking.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Jammer dat ik dat 1 dag van te voren moet vernemen.Ik heb 10 jaar mee gedaan met de 4daagse in Nijmegen wat ik altijd een geweldig feest heb gevonden. Zou graag de 10e editie in Spanje willen meemaken.

    1. Dit evenement vind al enkele jaren plaats hoor.
      Hou de site van de gemeente Marbella in de gaten en ook op Facebook staat er regelmatig iets over.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken