skip to Main Content
Echtpaar verblijft een jaar lang zonder te betalen in een viersterren hotel aan de Costa Brava

Echtpaar verblijft een jaar lang zonder te betalen in een viersterren hotel aan de Costa Brava

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – Volgens de lokale media heeft een Duits echtpaar 14 maanden lang in een viersterren hotel gewoond in de middeleeuwse plaats Pals. Dit deden zij zonder te betalen, iets waarvoor zij nu voor maximaal twee jaar de gevangenis in kunnen gaan en een boete moeten betalen van duizenden euro’s.

Schijnbaar had het Duitse echtpaar haar intrek genomen in een viersterren hotel in Pals in de provincie Girona met de bedoeling om het bedrijf over te kopen en te gaan runnen als familiebedrijf. Dat was althans wat zij de huidige eigenaren vertelden. Om te weten te komen hoe het hotel functioneerde besloot het echtpaar in het hotel te verblijven maar wilden zij niet betalen. dit heeft schijnbaar 14 maanden lang geduurd.

Toen zij eenmaal gedwongen werden om het hotel te verlaten, was er al een rekening ontstaan van 132.400 euro. Zoals blijkt uit het verhaal had het echtpaar niet de intentie dit ooit te gaan betalen en wilden zij ook helemaal niet het hotel overnemen.

Aangezien de straf onder de twee jaar is uitgekomen zal het onwaarschijnlijk zijn dat het Duitse echtpaar daadwerkelijk de gevangenis in zal moeten gaan, mede vanwege het feit dat er geen ander strafblad is. Wel zal het echtpaar de rekening moeten gaan betalen, inclusief rente – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken