skip to Main Content
Jongeman schiet zijn vriendin en daarna zichzelf dood op schietterrein in Granada
archieffoto

Jongeman schiet zijn vriendin en daarna zichzelf dood op schietterrein in Granada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Jong stel overlijdt na schietincident Granada

archieffoto

GRANADA – Een 24-jarige man heeft met een jachtgeweer zijn 21-jarige vriendin doodgeschoten op een oefen-schietterrein nabij de stad Granada. In eerste instantie dacht men dat het om een ongeval ging vanwege de plaats waar de dodelijke schietpartij plaatsvond maar de politie vermoedt dat het om een nieuw geval van partnergeweld gaat.

De politie vond nadat ze gebeld waren de levenloze lichamen van de 21-jarige vrouw en de 24-jarige man. De vrouw was van dichtbij doodgeschoten terwijl de man de tekenen had van zelfmoord. Bekend is dat het om een stelletje gaat.

Het dodelijke schietincident deed zich voor bij het schiet-oefenterrein Les Gabias in Granada. De overledenen woonden in de stad Granada. Alles wijst naar een nieuw geval van partnergeweld (violencia de género) maar men sluit een ongeval niet uit.

De politie heeft zo haar vermoedens maar gezien de locatie van het schietincident is het ook mogelijk dat het om een ongeval gaat waarbij de vrouw werd doodgeschoten en de jongen bij het zien van zijn dode vriendin zelfmoord pleegde. Autopsie en verder politieonderzoek moet uitwijzen wat er precies gebeurd is.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by