skip to Main Content
Gezochte Nederlander nabij Benidorm in de boeien geslagen

Gezochte Nederlander nabij Benidorm in de boeien geslagen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

politie18aALICANTE – De Spaanse politie wist dit weekend in het kleine dorp Beniarbeig, nabij het veel grotere Benidorm, een door de Nederlandse justitie gezochte crimineel op te pakken. De Nederlander J.M.K.L. werd in Nederland gezocht voor drugshandel, oplichting en witwassen van geld.

De Nederlandse justitie had een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd tegen hem. De crimineel werd niet alleen gezocht in Nederland maar ook in buurland België. Het duurde echter jaren voordat agenten de man wisten te achterhalen. Dat gebeurde dan ook in het amper 2.000 inwoners tellende dorp Beniarbeig, ten noorden van de badplaats Benidorm.

Om aan de justitie te ontkomen wist de man gedurende jaren regelmatig te verhuizen en valse documenten te gebruiken waarbij hij vaak van identiteit veranderd. Daarnaast had de man niets op eigen naam staan en was hij amper te traceren. In afwachting van uitlevering aan Nederland zit de crimineel nu vast in Madrid – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken