skip to Main Content
Moeder pleegt zelfmoord door met haar kinderen van 13 hoog naar beneden te springen in Girona

Moeder pleegt zelfmoord door met haar kinderen van 13 hoog naar beneden te springen in Girona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

flat1aGIRONA – De politie gaat er van uit dat de 42-jarige vrouw die samen met haar kinderen vanaf een flat op de 13e verdieping naar beneden waren gevallen in Girona zelfmoord heeft gepleegd. Men gaat er van uit dat de moeder eerst de 11-jarige dochter en een baby van 10 maanden jong uit het raam heeft gegooid alvorens zelf naar beneden te springen.

De agenten trekken deze conclusie nadat er geen sporen van geweld zijn gevonden en het in principe onmogelijk is om per ongeluk naar beneden te vallen vanuit het appartement. Daarom meent de politie dat de vrouw eerst haar dochters naar beneden heeft gegooid en daarna zelf naar beneden sprong.

Dat is voorlopig de enige conclusie die de politie kan trekken uit dit trieste ongeval. De reden van een mogelijke zelfmoord is niet bekend en men is bezig met een onderzoek door vrienden, bekenden, familie en werkcollega`s te ondervragen. Ook heeft men deze zelfde donderdag een autopsie uitgevoerd op de moeder en de elfjarige dochter – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken