skip to Main Content
De tien populairste en meest bekeken YouTube video’s van 2018 in Spanje
Freepik

De tien populairste en meest bekeken YouTube video’s van 2018 in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – YouTube heeft net zoals de afgelopen jaren weer een lijst gepubliceerd met daarop de tien meest bekeken en populairste video’s in Spanje. Van de 10 meest bekeken video’s zijn er 5 afkomstig van de televisie talentenshow Operación Triunfo, 2 van het soortgelijke programma Factor X en het tijdelijke afscheid van een van werelds meest bekeken YouTuber elRubius of het duo dat voor Spanje naar het Eurovisiesongfestival ging in 2018.

Volgens YouTube is het niet helemaal duidelijk hoe men de meest bekeken en meest invloedrijke video’s van een land bepaald maar uiteraard is het aantal kijkers zeer belangrijk. Maar er wordt ook gekeken naar alle andere activiteiten rondom een video zoals hoe vaak deze gedeeld of leuk gevonden etc.

Dit is de lijst in Spanje … heb jij ze ook al gezien?

1- Cómeme el Donut (Factor X) +20 miljoen

2- Lo malo (Operación Triunfo) +18 miljoen

3- Muslona (Factor X) +10 miljoen

4- Shake it out (Operación Triunfo) +8 miljoen

5- Tu Canción (Operación Triunfo) +10 miljoen

6- Persona guapa (Paula Gonu) +8 miljoen

7- Miedo (Operación Triunfo) +10 miljoen

8- La gente y los cajeros automáticos (AuronPlay) +5 miljoen

9- No puedo vivir sin ti (Operación Triunfo) +8 miljoen

10- Me voy a dar un tiempo (elRubius)+12 miljoen

De meest bekeken video op YouTube wereldwijd in 2018 was “to our daughter” van Kylie Jenner. Deze video van een geboorte en alles wat daarbij komt kijken werd maar liefst 76 miljoen keer bekeken (na de bekendmaking is dat echter opgelopen naar 78,5 miljoen).

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Ik zag dit bericht en dacht gelijk aan OT want dat is echt wel het best bekeken op Youtube, ook de live stream van OT wordt goed bekeken 2 weken terug op zaterdag waren er 100k kijkers wat gelijk was aan de landing van Insight van de NASA en die was wereldwijd bekend. OT breekt records!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken