skip to Main Content
Stierenvechter komt met de schrik vrij nadat stier hem op gevoelige plek op de horens neemt in Sevilla

Stierenvechter komt met de schrik vrij nadat stier hem op gevoelige plek op de horens neemt in Sevilla

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

stier6aSEVILLA – Afgelopen weekend had de 19-jarige stierenvechter Anders Roca Rey niet zijn beste dag tijdens een stierengevecht in de arena van Sevilla. Na een moment van onachtzaamheid wist een honderden kilo’s zware stier de jonge matador op een van zijn horens te nemen en met zijn kop te schudden. De jongeman werd tussen zijn benen op de horens genomen, een niet zo fraai beeld.

Ondanks het feit dat het er heftig uitziet heeft de 19-jarige matador erg veel geluk gehad en kwam hij met de schrik vrij. De 553 kilo zware stier nam Andres Roca Rey tussen zijn benen op de horens en schudde eens lekker met zijn kop. De horen van de stier had heel veel schade kunnen aanrichten maar wonder boven wonder had de hoorn de jongen slechts licht in het dijbeen geraakt.

Op foto’s en videobeelden is te zien hoe de stier de jonge matador op de horens neemt en ziet men ook bloed. Later werd echter bekend dat het bloed niet afkomstig was van de jongeman maar van de stier. Dezelfde stierenvechter werd vorig jaar ook al op de horens genomen maar toen in zijn mond. Hij verloor daarbij twee tanden maar ook toen had de schade veel grote kunnen zijn – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken