skip to Main Content
Groep neonazi’s onderbreekt optreden in Duitse discotheek op Mallorca (video)

Groep neonazi’s onderbreekt optreden in Duitse discotheek op Mallorca (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Een groep neonazi’s heeft het afgelopen weekend een optreden van zangeres Mia Julia in discotheek/bar Bierkönig bij het Playa del Arenal in Palma onderbroken met nazi leuzen en pro nazi vlaggen. Op het moment dat de neonazi’s hun uitingen toonden stopte de zangeres haar optreden en werden de leden van de groep door de hele zaal uitgejoeld totdat de beveiliging hen naar buiten begeleide.

Gedurende 15 minuten was het niet de zangeres Mia Julia die het optreden verzorgde maar het publiek wat massaal “nazi’s eruit” schreeuwden tegen de ongewilde gasten. Het voorval duurde wellicht niet langer dan 20 minuten waarbij de zangeres weigerde verder te gaan maar het was met name het publiek wat zich fel keerde tegen de kleine groep neonazi’s. Zij werden later door de beveiliging naar buiten gestuurd en op straat gezet.

De Duitse krant Bild heeft een hele reportage gewijd aan dit voorval waarbij zij zo’n vijftien neonazi’s hebben geïdentificeerd. Deze behoren tot een groep uit Frankfurt en zijn leden van HFFH neonazi’s. Het vreemde is dat de neonazi’s in de discotheek schreeuwden dat buitenlanders moeten oprotten maar dat deze de zij in Spanje waar ze zelf buitenlander zijn.

Na dit heel voorval begon Mia Julia, volgens velen de koningin van de feesten op Mallorca en daarnaast ex porno actrice, weer met haar concert door haar topje open te scheuren en in bikini verder te zingen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Dit geeft precies aan hoe dom het extreemrechtse volk is. Zelf in het buitenland schreeuwen dat buitenlanders eruit moeten. Zelfs die ene hersencel werkt niet

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken