skip to Main Content
Nieuwe reclame film van Estrella Damm te bekijken met Peter Dinklage (Game of Thrones) in een hoofdrol

Nieuwe reclame film van Estrella Damm te bekijken met Peter Dinklage (Game of Thrones) in een hoofdrol

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Het Spaanse biermerk Estrella Damm produceert elk jaar een mini speelfilm waarin uiteraard het eigen bier centraal staat. Daaromheen wordt dan een leuk verhaal verzonnen en met het oog op de zomer gepresenteerd in een 16 minuten durende film. De laatste jaren speelt er telkens een bekende internationale acteur of actrice mee waarbij dat dit jaar Peter Dinklage is geworden, bekend vanwege zijn rol als Tyrion in The Game Of Thrones. Overigens begint het filmpje al goed in Amsterdam!

De relatie tussen het Spaanse biermerk Estrella Damm en Amsterdam is ons niet zo bekend maar het verhaal van het 16 minuten durende reclame filmpje gaat over een jongeman die naar Nederland is vertrokken om te gaan werken omdat er in Spanje geen werk te vinden was. Daarbij moest hij zijn vriendin en een goede vriend achterlaten. Uiteindelijk keert hij voor de zomer terug naar Spanje en zit hij te dubben of hij moet blijven of weer terug moet gaan naar Nederland.

Al met al een onderhoudend filmpje waar het feel-good gehalte groot is. Dat wil zeggen: zomer, strand, vrienden, fiesta en bier van Estrella Damm uiteraard. Dit jaar werd het filmpje geregisseerd door Raúl Arévalo en speelt niet alleen Peter Dinklage een belangrijke rol maar hebben ook Álvaro Cervantes, Íngrid García Jonsson en Marcel Borràs een rol in dit filmpje.

Er werd dit jaar onder andere opgenomen aan de Costa Dorada, in de provincie Tarragona langs het Playa Capellans en de Cala Romana. De mini film heeft dit jaar de naam “La vida nuestra” gekregen. Vorig jaar was het “Las pequeñas cosas” met de Franse acteur Jean Reno in de hoofdrol en het jaar daarvoor speelde Dakota Johnson (Fifty shades of grey) een hoofdrol in de reclamefilm.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken