skip to Main Content
Aardbeving van 3,4 op Richter schaal schudt Málaga wakker

Aardbeving van 3,4 op Richter schaal schudt Málaga wakker

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

beving4MÁLAGA – Veel inwoners van de provincies Málaga en Granada zijn zondagmorgen goed wakker geschut door een kleine aardbeving van 3,4 op de schaal van Richter. De beving had plaats rond 7:05 uur zondagmorgen met als epicentrum de plaats Zafarraya in de provincie Granada, op de grens met de provincie Málaga.

Vanwege het tijdstip merkten veel inwoners het schudden door de aardbeving maar was dit slechts van korte duur. Daarnaast was de kracht gelukkig niet zo hoog dat er schade aan gebouwen en wegen is gemeld en er ook geen gewonden zijn gevallen.

Ondanks het feit dat de beving plaatsvond in de provincie Granada werd deze ook gevoeld in de stad Málaga en omliggende dorpen zoals Archidona. Uiteraard merkten de inwoners van dorpen in Granada ook dat de grond beefde en dan met name in dorpen als Salar en Loja. In Granada stad heeft niemand iets gemerkt van de beving – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken