skip to Main Content

Docusoap omroep Max volgt Nederlandse huisartsen in Benidorm

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – (Redactie) Jaarlijks overwinteren maar liefst 200.000 Nederlanders in Spanje, met name aan de Costa del Sol en de Costa Blanca met Benidorm als epicentrum. Dat zijn niet alleen vijftigplussers, ook jonge gezinnen reizen dan af naar de Spaanse Costa’s. Deze levensgenieters hebben natuurlijk ook wel eens medische zorg nodig, en dan is het prettig om een Nederlandse arts in de buurt te hebben die je kunt begrijpen en vertrouwen.

In navolging van AVRO’s ‘De vakantiedokter’ komt omroep MAX met “Dokters aan de Costa”, een docusoap rond een aantal artsen en haar patiënten in een Nederlandse huisartsenpost in Benidorm. We volgen de gebeurtenissen in de dokterspraktijk, leren patiënten kennen en nemen een kijkje in het leven van de artsen. In de eerste aflevering kampt een eeneiige tweeling met een polsbreuk en is meneer Janson zijn stem kwijt.

Dokters aan de Costa zal te zien zijn aanstaande vrijdag 14 januari om 19.25 uur op Nederland 1. In totaal zijn er dertien afleveringen gemaakt die op later tijdstip ook op BVN te zien zullen zijn of via internet op Uitzending Gemist.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend