skip to Main Content
Meer dan 500 motorrijders in de Axarquia streek tijdens speciale route

Meer dan 500 motorrijders in de Axarquia streek tijdens speciale route

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

motors1MÁLAGA – Komende 21 februari wordt het een gekkenhuis op de wegen in de bergachtige Axarquia streek. Op die dag zullen meer dan 500 motorrijders deelnemen aan de “Ruta invernal El Desagio 2014” die georganiseerd wordt door de Moto Club Moteros Gaditanos en met medewerking van de Diputación de Málaga. Schrik dus niet als je ineens oog in oog komt te staan met tientallen motorrijders tegelijk, en dat op de smalle wegen.

Op 21 februari vindt alweer de vierde editie plaats van dit initiatief om het motorrijden in de bergachtige en panoramische prachtige regio te bevorderen. Daarnaast komen er op deze manier inkomsten binnen bij de lokale bars, restaurants, winkels, benzinestations en hotels. Er zijn weliswaar 500 motorrijders maar de organisatie verwacht iets meer dan 700 personen aangezien op sommige motoren twee personen deel zullen nemen aan de route.

Een route die overigens gedeeltelijk geheim is. Dat wil zeggen, aan de hand van oriëntatiepunten waarbij de deelnemers diverse opdrachten moeten uitvoeren of plaatsen zien te vinden door middel van een road book en speciaal gedrukte routekaarten. In totaal zullen de motorrijders door 27 gemeentes komen in de Axarquia streek waarbij de motorrijders kunnen genieten van de panoramische vergezichten, de bochtige en smalle wegen (precies wat motorrijders leuk vinden) en de culinaire hoogstandjes van de regio – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken