skip to Main Content
Spaanse douane en belastingdienst doen inval op luxe jacht Cristiano Ronaldo voor de kust van Ibiza

Spaanse douane en belastingdienst doen inval op luxe jacht Cristiano Ronaldo voor de kust van Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Twee gewapende agenten van de douane hebben in opdracht van de Spaanse belastingdienst een inval gedaan op het luxe jacht waarmee Cristiano Ronaldo met familie en vrienden voor de kust van Ibiza en Formentera dobbert. De inval had echter niets te maken met het onderzoek van de vermeende fraude van 14,7 miljoen euro maar wel met een routine onderzoek naar de papieren van de boot.

Cristiano Ronaldo is samen met vrienden, familie, zijn huidige vriendin en zijn recent geboren tweeling op vakantie voor de kust van Ibiza en Formentera. Ze verblijven op een luxe jacht welke gehuurd is, net zoals andere jaren en iets wat veel voetballers doen. Er zijn er maar weinig die een eigen luxe jacht hebben.

Dit jaar heeft de Ronaldo familie opnieuw een jacht gehuurd bij een niet bekend gemaakt verhuurbedrijf. Als routine controle en iets wat de douane en belastingdienst wel vaker doen voor de kust van de Balearen eilanden, gingen agenten aan boord om te controleren of de papieren in orde zijn en om te controleren of de belastingen betaald zijn in Spanje.

De hele “inval” heeft dus eigenlijk niets met Cristiano Ronaldo en familie te maken maar met de eigenaar van dit luxe jacht welke onder Britse vlag vaart. Het vervelende voor Ronaldo is echter dat er een onderzoek bezig is naar de Portugese Real Madrid aanvaller vanwege een vermeende belastingfraude van 14,7 miljoen euro.

Daarnaast wordt alles wat Cristiano Ronaldo tijdens zijn vakantie doet non stop in de gaten gehouden door de paparazzi. Het waren dan ook de camera’s van de “prensa rosa” ofwel roddelpers die de hele inval op beeld hebben vastgelegd waarna de foto’s en verhalen door heel Spanje en internationaal verspreid werden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 10 reacties
 1. Spanje heeft geld nodig, heel veel geld, en dat valt zeker niet te halen bij de zwartwerkende spaanse grootverdieners.

 2. We moeten deze mensen met rust laten …ok . Als de gewone mens nog een bekeuring heeft liggen , wordt hij/zij dan ook met rust gelaten , douane vliegveld b.v ? Vakantie als vrijhaven voor even geen verplichtingen ?

  1. Het ging in dit geval niet om Cristiano Ronaldo maar om de huurboot die gecontroleerd werd. Ongetwijfeld hebben ze die dag en op andere dagen ook nog andere boten geinspecteerd. Ronaldo haalt hier alleen de pers mee omdat hij bekend is.

  1. Onzin … Het gaat hier om een huurboot die gecontroleerd werd. Heeft eigenlijk niets met Ronaldo te maken. Die agenten doen gewoon hun werk

 3. Ja, laat die mensen met rust al heet hij Ronaldo.
  Hij heeft een probleem met de belastingen maar dit had er blijkbaar niets mee te maken maar goed de agenten zullen wel goed ontvangen geweest zijn en nog een leuke foto voor henzelf en de kinderen en iedereen tevreden.

  1. De agenten doen gewoon hun werk en inspecteren huurboten op hun papieren. Waarschijnlijk hebben ze die dag en op andere dagen veel meer boten geinspecteerd

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken