skip to Main Content
Nederlandse toerist wordt op Mallorca in elkaar geslagen en overlijdt (UPDATE)
Policia Nacional

Nederlandse toerist wordt op Mallorca in elkaar geslagen en overlijdt (UPDATE)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Nederlander overlijdt op Mallorca na ruzie

Policia Nacional

PALMA – Op het eiland Mallorca is vrijdagmorgen een 34-jarige Nederlandse vakantieganger om het leven gekomen nadat hij door vijf mannen in elkaar werd geslagen. De dodelijke vechtpartij deed zich voor rond 5 uur vrijdagmorgen nabij het tankstation in Son Ferriol, een bekende plaats waar drugs verkocht worden.

Volgens de krant El Mundo was de Nederlander op vakantie op Mallorca en werd hij vanwege nog onbekende reden door de vijf mannen afgetuigd en in elkaar geslagen. De 34-jarige Nederlander werd bewusteloos op de grond gevonden door iemand die voorbij reed. Deze persoon bracht hem ook naar het ziekenhuis. Later overleed de Nederlander aan zijn verwondingen.

De politie is nog op zoek naar de daders maar tast voorlopig volgens de krant Diario de Mallorca nog in het duister over de identiteit van de vijf mannen die de Nederlander hebben gedood.

Wat bekend is, is dat de Nederlander op vakantie was op Mallorca dus niet woonachtig, en dat hij in de Camí de la Milana in Son Ferriol nabij het tankstation in elkaar werd geslagen, iets wat de Nederlander niet overleefde.

UPDATE: Volgens diverse Nederlandse en ook Spaanse kranten is het slachtoffer de Amsterdamse filmmaker Wouter Van Luijn die op het eiland op vakantie was. Op videobeelden heeft de politie inmiddels kunnen zien wat er gebeurd is. Daarnaast schijnt er een verdachte te zijn gearresteerd. Het zou gaan om de man die de bewusteloze Wouter naar het ziekenhuis heeft gebracht. Hij schijnt verklaringen te hebben gegeven die niet helemaal kloppen en onsamenhangend zijn.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by