skip to Main Content

Baby dolfijn gered voor de kust van San Javier in Murcia

Baby dolfijn gered voor de kust van San Javier in Murcia

Proteccion Civil / Twitter

MURCIA – Zondag rond 17.50 uur ontving de 112 noodlijn diverse meldingen dat er een kleine dolfijn gezien was nabij het strand in de la Manga del Mar Menor bij de gemeente San Javier in Murcia. Medewerkers van het Plan Copla y personal del Centro de Recuperación de Fauna Silvestre haasten zich naar het strand om de kleine dolfijn te redden.

De eerste die zich met de gedesoriënteerde baby dolfijn bemoeiden waren de strandwachten die ervoor zorgden dat er ten eerste geen nieuwsgierigen te dicht bij de dolfijn kwamen en ten tweede dat het dier niet weg zou zwemmen.

De baby dolfijn was gedesoriënteerd, in een zwakke toestand en helemaal alleen. Na diverse mogelijkheden te hebben bekeken werd uiteindelijk besloten om het dier mee te nemen naar het Centro de Recuperación de Fauna Silvestre om de dolfijn daar verder te helpen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Gelukkig maar dat ze sensatiezoekers op een afstand hebben kunnen houden. Nu maar hopen dat het beestje het redt.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken