skip to Main Content
Belgische wandelaar gered uit stuwmeer in provincie Tarragona
Diario de Tarragona

Belgische wandelaar gered uit stuwmeer in provincie Tarragona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Belgische wandelaar gered uit stuwmeer Tarragona

Diario de Tarragona

TARRAGONA – Afgelopen donderdagmiddag rond 14.30 uur kreeg de 112 een melding binnen dat er iemand in het stuwmeer van Riudecanyes in de provincie Tarragona was gevallen. Later bleek dat het om een Belgische wandelaar ging die waarschijnlijk na een beroerte op de oever van het stuwmeer is gevallen.

Direct na de melding werden de brandweer, Policía Local en de ambulancedienst opgeroepen om naar het stuwmeer van Riudecanyes te gaan. Uiteindelijk hoefde de brandweer niet te komen omdat de Belgische wandelaar niet in het water terecht was gekomen.

De politie kon de man op een moeilijk begaanbare plaats weghalen en aan het ambulancepersoneel overhandigen die hem snel ter plaatse controleerden en daarna voor verder onderzoek meenamen naar het ziekenhuis in de stad Reus.

Waarschijnlijk is de Belgische wandelaar na een beroerte (ictus) onwel geworden en zijn evenwicht verloren waarna hij richting het stuwmeer viel waar hij uiteindelijk niet in is beland.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken