skip to Main Content
Nobelprijs winnaar Bob Dylan komt voor concerten naar Spanje

Nobelprijs winnaar Bob Dylan komt voor concerten naar Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De legendarische muzikant, zanger, poëet en Nobelprijs winnaar Bob Dylan komt in maart 2018 voor zes concerten naar Spanje. De concerten zullen plaatsvinden in Madrid, Barcelona en Salamanca en zijn onderdeel van zijn wereldtour “Never Ending Tour” die eigenlijk al in 1988 van start ging en dus nooit is geëindigd. De kaarten voor deze concerten gaan vandaag woensdag 13 december in de verkoop.

De levende legende en kersverse (en problematische) nobelprijs winnaar Bob Dylan komt voor zes concerten naar Spanje. Het eerste concert vindt plaats op zaterdag 24 maart in het Pabellón Multiusos Sánchez Paraíso in de stad Salamanca en is daar onderdeel van de 800-jarige verjaardag van de Universidad de Salamanca.

Op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 maart zal Bob Dylan op het podium staan in het Auditorio Nacional in de hoofdstad van Spanje, Madrid.

Daarna gaat de reis verder naar Catalonië waar de Amerikaanse zanger en poëet op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart in het Gran Teatre del Liceu in de Catalaanse hoofdstad Barcelona zijn liedjes ten gehore zal brengen.

Alle entreekaarten zijn te aan te schaffen vanaf woensdag 13 december via de website www.riffmusic.es en kosten tussen de 40 en 200 euro, afhankelijk van de stad en de zitplaats.

De laatste keer dat Bob Dylan in Spanje optrad was in 2015 toen er zes concerten waren binnen zijn Frank Sinatra tribute show in Barcelona, Madrid, Zaragoza, Granada en San Sebastian. Dit keer zal hij de liederen ten gehore brengen die op zijn nieuwste album Triplicate staan. Deze liedjes zijn opnieuw opgenomen klassiekers van o.a. Frank Sinatra, Louis Armstrong, Bing Crosby, Billie Holiday, Glen Miller, Sarah Vaughan, Judy Garland en Dinah Washington.

Foto: Rolling Stone

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken