skip to Main Content
88-jarige automobilist zonder rijbewijs met 180 km/uur in Barcelona van de weg gehaald
El Público

88-jarige automobilist zonder rijbewijs met 180 km/uur in Barcelona van de weg gehaald

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

88-jarige automobilist van de weg gehaald

El Público

BARCELONA – De Catalaanse politie heeft begin mei een 88-jarige automobilist die op de C32 snelweg nabij Cubelles in de provincie Barcelona reed vanwege vreemd rijgedrag van de weg gehaald. Na onderzoek bleek dat de oudere bestuurder zonder rijbewijs reed omdat hij al zijn punten was kwijtgeraakt en ook nog eens 180 km/uur reed.

De aanhouding gebeurde op zaterdag 4 mei om 10.24 uur bij km 15,5 op de C32 snelweg nabij de gemeente Cubelles in de provincie Barcelona. De agenten van de Mossos d’Esquadra kwamen tijdens een routine snelheidscontrole een automobilist tegen die 180 km/uur reed waar men 120 km/uur mag rijden. De politie ging achter deze automobilist aan en ontdekte het volgende.

De automobilist bleek 88 jaar oud te zijn, verstond de agenten niet goed vanwege zijn gehoorapparaat, kon niet goed uitstappen want hij was lichamelijk niet goed in orde, had geen rijbewijs want hij was eerder al zijn punten kwijtgeraakt en reed ook nog eens 180 km/uur, 60 km sneller dan wat is toegestaan op de C32 snelweg.

De politie besloot de auto in beslag te nemen en de oudere man naar het politiebureau te brengen waarna ook de rechter op de hoogte werd gesteld. Het is niet bekend wat er daarna verder is gebeurd.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken