skip to Main Content
Provincie Málaga/Costa del Sol krijgt haar eigen Monopoly spel

Provincie Málaga/Costa del Sol krijgt haar eigen Monopoly spel

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

monopoly2aMÁLAGA – Leuk nieuws voor de inwoners van de provincie Málaga. De makers van het wereldbekende spel Monopoly, het Britse Winning Moves, hebben bekend gemaakt dat ze in de nabije toekomst een Monopoly versie gaan maken met daarop alleen straten, monumenten en bezienswaardigheden die in de provincie Málaga te vinden zijn.

Het is niet voor het eerst dat de bedenkers van Monopoly (Hasbro) Spaanse versies uitbrengen van Monopoly. Zo zijn er al Barcelona, Ibiza, Granada, Sevilla, Bilboa, Palma de Mallorca en Santander versies en uiteraard de España versie.

Nu komt daar ook de provincie Málaga bij waarbij niet alleen de straten in de hoofdstad aan bod komen maar ook bijvoorbeeld het balkon van Nerja of de grotten die in die plaats te vinden zijn, uiteraard is daar ook de stad Ronda en wie weet El Chorro met de Caminito del Rey. Het wordt een Málaga/Costa del Sol versie van het in 1935 bedachte spel.

Ondanks het feit dat het om een Málaga/Costa del Sol versie zal gaan van het inmiddels 80 jaar oude spel, zullen de regels hetzelfde blijven. Zo gaat men naar de gevangenis als men stout is of geen geluk heeft en zijn er kanskaarten die positief of negatief kunnen uitpakken. De nieuwe Monopoly versie zal na de zomer in de verkoop gaan en te vinden zijn in de winkels in het hele land – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken