skip to Main Content
Top 10 duurste woningen die te koop staan in Spanje
Idealista

Top 10 duurste woningen die te koop staan in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Top 10 duurste woningen die te koop staan in Spanje

Idealista

MADRID – Heb je net een grote erfenis binnen of heb je de loterij gewonnen en heb je wat geld over, kijk dan eens naar dit lijstje van duurste woningen die op dit moment te koop staan op het huizenportaal Idealista. De top 10 begint met een woning van 50 miljoen euro in Marbella en eindigt met een 17,5 miljoen euro kostende woning in Marbella.

Over het algemeen zijn de duurste woningen van Spanje te vinden aan de Costa del Sol en op de Balearen eilanden met daarnaast enkele huizen nabij Madrid die ook in de top 10 staan.

1- 50 miljoen euro in Marbella

De duurste woning die te koop staat in Spanje is te vinden in Marbella aan de Costa del Sol. Het gaat in dit geval om een woning van 2.632 m2 met 12 kamers en 10 badkamers op een grondstuk van 6.663 m2 gelegen eerste lijn kust met uiteraard een zwembad, spa, fitness, etc. Bekijk HIER foto’s van de woning.

Idealista

2- 35 miljoen euro in Mijas

Mocht je net niet genoeg hebben om woning 1 te kopen dan is woning 2 met een vraagprijs van 35 miljoen euro misschien wel een optie. Deze woning is gelegen in Calaburra, Chaparral in Mijas aan de Costa del Sol. De woning is 2.250 m2 groot en is gelegen op een grondstuk van 7.000 m2 pal aan zee. Er zijn 12 slaapkamers, 15 badkamers en daarnaast alles wat je van een paleisje verwacht. Bekijk HIER foto’s van de woning.

Idealista

3- 30 miljoen euro op Mallorca

Voor 30 miljoen euro kun jij de eigenaar worden van een modern paleis in de gemeente Alcudia op het Balearen eiland Mallorca. In dit geval gaat het om een koopje van 2.301 m2 groot op een grondstuk van 14.155 m2 waar je kunt genieten van 9 slaapkamers en 12 badkamers, zwembad, fitness, spa etc. Bekijk HIER foto’s van de woning.

Idealista

4- 26,5 miljoen euro op Mallorca

Net zoals huis nummer 3 is ook woning nummer 4 op Mallorca te vinden en zelfs goedkoper met een vraagprijs van 26,5 miljoen euro. Deze 4.046 m2 grote woning ligt in Puigpunyent middenin de natuur wat deze woning zeer aantrekkelijk maakt voor een B&B of landelijk gelegen hotel. Er zijn 10 slaapkamers en 14 badkamers te vinden en je krijgt er een enorm grondstuk bij van 818.759 m2. Bekijk HIER foto’s van de woning.

Idealista

5- 24 miljoen euro nabij Madrid

In de wijk Montepríncipe in de gemeente Boadilla del Monte nabij Madrid ligt dit juweeltje wat te koop staat voor 24 miljoen euro. Voor dat geld krijg je niet alleen een woning die landelijk gelegen is en 4.554 m2 groot is bestaande uit 12 slaapkamers en 6 badkamers maar ook een perceel van 41.200 m2 en alles wat nodig is voor het houden van paarden. Bekijk HIER foto’s van de woning.

Idealista

6- 23,3 miljoen euro in Marbella

Voor 23,3 miljoen euro kun je de trotse eigenaar zijn van een 2.438 m2 grote woning en een 10.443 m2 groot landgoed in de wijk Sierra Blanca in Marbella aan de Costa del Sol. Houdt er rekening mee dat je 9 slaapkamers en 10 badkamers moet schoonhouden maar daarnaast wel kunt genieten van een zwembad, fitness etc. in een landelijke en rustige omgeving niet ver van de zee. Bekijk HIER foto’s van de woning.

Idealista

7- 22,9 miljoen euro in Marbella

Deze woning ligt aan de bekende “milla de Oro” in de kustplaats Marbella aan de Costa del Sol en kan al van jou zijn voor 22.995.000 euro. Daarvoor krijg je een woning direct aan zee die 1.900 m2 groot is maar toch 9 slaapkamers en 8 badkamers heeft. Daarnaast kun je genieten van alle luxe die je voor dit bedrag kunt kopen maar je moet wel van de klassieke inrichting houden (of verbouwen). Bekijk HIER foto’s van de woning.

Idealista

8- 18,7 miljoen euro nabij Madrid

Als je budget niet verder gaat dan de 20 miljoen euro dan is deze moderne woning voor 18.750.000 euro wellicht iets. Deze maar liefst 5.000 m2 grote woning is gelegen in de La Moraleja wijk in de gemeente Alcobendas nabij Madrid. Voor dit geld krijg je een moderne woning met 14 slaapkamers en 15 badkamers op een perceel van 15.000 m2. Een minpuntje … het is een project en is nog niet gebouwd. Je krijgt echter wel een van de modernste, futuristische en spectaculairste woningen van Spanje. Bekijk HIER foto’s van de woning.

Idealista

9- 18 miljoen euro in Marbella

Deze 18 miljoen euro kostende woning is gelegen aan de Milla de Oro in de kustplaats Marbella aan de Costa del Sol. Het grondstuk is 16.967 m2 groot waarop een woning staat van 2.644 m2 met 7 slaapkamers en 9 badkamers. Deze woning is klassiek van opzet maar de nieuwe eigenaar kan genieten van een spectaculair uitzicht. Bekijk HIER foto’s van de woning.

Idealista

10- 17,5 miljoen euro in Marbella

De afsluiter van deze top 10 lijst van duurste woningen is het goedkoopste huis van slechts 17,5 miljoen euro. Deze woning is gelegen in de Sierra Blanca wijk in Marbella aan de Costa del Sol en is 2.491 m2 groot. Je krijgt daarvoor 10 slaapkamers en 9 badkamers en daarnaast alle luxe die je wenst (of kunt kopen voor dit geld). Bekijk HIER foto’s van de woning.

Idealista

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
 1. Tja, Marbella staat er wel erg vaak tussen.
  Veel buitenlands geld daar heh, maar de stad zelf….nee dank u, maar ieder zijn smaak.
  Tis er mij veel te druk en veel te veel wannabees die boven hun stand leven.
  En voor 30 miljoen, kan je je geld wel beter besteden hoor hahaha.

 2. Smaken verschillen …. Die van 30 miljoen (nr 3) ziet er wel leuk uit. Alleen wil ik ipv die groene ‘plastic’ stoelen (ongetwijfeld duur merk) op het terras buiten mooiere stoel…. En die rode stoelen en bank er ook uit. Past niet bij de rest van de inrichting …. Maar ja, die 30 miljoen heb ik niet ….

 3. Ik geloof dat ik van mijn appartementje van 40M2 in Cap Salou gelukkig word, dan van zo’n enorme villa.
  Je weet niet in welke kamer je moet gaan zitten. Nee dank je . Niks voor mij.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken