skip to Main Content

Weer een nep doctor ontmaskerd in een ziekenhuis in Alicante

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) De Valenciaanse gezondheidsminister Manuel Cervera heft bevestigd dat er weer een geval is ontdekt van een nep doctor die werkzaam was in een ziekenhuis in de regio Alicante. Volgens Cervera was er echter geen gevaar voor de patiënten aangezien de nep doctor geen direct contact had met patiënten in het Sant Joan D’Alacant ziekenhuis. Volgens de regionale media gaat om een vrouwelijke nep arts die haarzelf als een student naar binnen wist te praten en diverse keren medische briefings heeft bijgewoond. Zij maakte gebruik van een gestolen studentenpas door de foto’s te verwisselen.

In totaal zijn er nu vier gevallen bekend waarbij nep doctoren zonder problemen in ziekenhuizen hun gang konden gaan. Het gaat om een nep arts in gezondheidscentra in Dénia en Elche en het Doctor Peset ziekenhuis in Valencia stad waar een vrouwelijke nep arts vijf maanden lang ongestoord haar werk kon verrichten.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend