skip to Main Content
Permanente expositie over mobiele technologie in het Mobile World Centre Barcelona

Permanente expositie over mobiele technologie in het Mobile World Centre Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Op 14 februari werd het Mobile World Centre in hartje centrum Barcelona aan de pers gepresenteerd. Het gaat hier om een permanente interactieve expositie met als hoofdthema alles wat met de mobiele technologie te maken heeft. Het centrum verwacht wekelijks 10.000 bezoekers te ontvangen die meer willen weten over de mobiele telefoons en tablets end e techniek daarachter.

De locatie van het Mobile World Centre kan niet beter, op de hoek van de Plaza Catalunya met de winkelstraat Portal de Àngel, aan de overkant dus van de El Corte Ingles. Op de begane grond bevindt zich de winkel van Movistar/telefonica die daar altijd al geweest is. Op de eerste verdieping bevindt zich de permanente expositie over de mobiele technologie en op de tweede verdieping bevind zich een auditorium waar onder andere topkok ferran Adrià en presentator Andreu Buenafuente in de nabije toekomst diverse producten zullen presenteren.

Dankzij de expositie Mobile World Centre kunnen 60 banen gecreëerd worden en nog eens 100 indirecte banen. Een van de redenen o dit centrum te openen is het feit dat Barcelona de plaats is waar elk jaar het Mobile World Congress gehouden wordt. Dankzij een recente overeenkomst zal dat zo blijven tot het jaar 2018 en dus kan men wel zeggen dat de Catalaanse hoofdstad tevens de stad van mobiele technologie is.

Het Mobile World Centre is GRATIS te bezoeken van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 21.30 uur – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by