skip to Main Content
Opnieuw kinderen gewond bij het wegvliegen van een springkussen nabij Madrid

Opnieuw kinderen gewond bij het wegvliegen van een springkussen nabij Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Bij een ongeval met een springkussen in de gemeente Collado Villalba (Madrid) zijn zondag opnieuw meerdere kinderen gewond geraakt. Dit ongeval gebeurde precies een week nadat er in de provincie Girona een meisje van zes jaar overleed en diverse kinderen gewond raakten toen een springkussen ontplofte. Vanaf dat moment zou men in Spanje betere controles gaan uitvoeren maar dat had dit weekend geen effect nabij Madrid.

In het geval van het springkussen in de gemeente Collado Villalba gaat het om een ongeval waarbij de stenen blokken die het luchtkasteel op zijn plaats hielden het niet meer aan konden met de krachtige wind waardoor het springkussen los raakte op een moment toen er zo’n acht kinderen aan het spelen waren.

In dit geval raakte er slechts een meisje gewond aan haar pols en kwam het merendeel er met de schrik en enkele schrammen vanaf. Wel zaten de kinderen enkele angstige momenten opgesloten in het springkussen voordat de brandweer en politie de kinderen konden redden. Bij de ouders was veel paniek op het moment van het ongeval wat gebeurde bij een sportterrein.

Nadat vorige week zondag een meisje overleed en diverse andere kinderen gewond raakten toen een springkussen ontplofte op het terrein van een restaurant in de provincie Girona, zouden de regels en controles aangescherpt worden in Spanje maar dat heeft toch geleid tot een nieuw ongeval dit weekend. In het geval van het luchtkasteel in Girona ging het daarnaast om een springkussen wat geplaatst was zonder vergunning van de gemeente en daarnaast slechts met twee van de zes kabels vast zat.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken