skip to Main Content
Helikopter maakt noodlanding op strand in kustplaats Cambrils
Diari Mes

Helikopter maakt noodlanding op strand in kustplaats Cambrils

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Helikopter landt op strand Cambrils

Diari Mes

TARRAGONA – Wandelaars en strandgangers in de kustplaats Cambrils aan de Costa Dorada moesten even vreemd opkijken toen een witte helikopter op het strand landde. In dit geval gaat het om een helikopter die onder Duitse vlag vloog en een noodlanding moest maken vanwege het slechte zicht waardoor de piloot niet verder kon vliegen.

Vanwege het slechte zicht en slechte weersomstandigheden besloot de piloot van de helikopter deze op het zand te landen van de Playa de Regueral in de kustplaats Cambrils aan de Costa Dorada. Vanwege het slechte weer was er bijna niemand op het strand aanwezig maar moesten de aanwezigen, wandelaars en fietsers wel even raar opkijken toen er vlak voor hun neus een witte helikopter landde.

Nadat de helikopter was geland en het zicht beter werd, vloog de piloot met de Duitse inzittenden verder naar het vliegveld van Reus. Het afgelopen weekend moest een vliegshow op zaterdag in de stad Tarragona ook al geannuleerd worden vanwege de slechte weersomstandigheden van veel en harde wind en slecht zicht.

Vorige week stortte er verder naar het zuiden van de provincie Tarragona nabij de plaats Flix een sportvliegtuigje neer waarbij de inzittenden, in dit geval ook Duitsers, overleden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Alleen al omdat deze Duits is meteen wegsturen het land uit! Die Duitsers werken ook niet mee met die criminelen uit te leveren!

  2. Dat wordt een voorzorgslanding genoemd, geen noodlanding. Er was geen enkele aanleiding voor een noodtoestand en de piloot heeft gezien de omstandigheden verstandig gehandeld uit voorzorg.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken