skip to Main Content
Primark feestelijk en druk met eerste kopers geopend in Tarragona

Primark feestelijk en druk met eerste kopers geopend in Tarragona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Na lang wachten kunnen de Primark fans dan eindelijk in de winkel in het Parc Central winkelcentrum in Tarragona terecht. De eerste Primark van de provincie werd woensdag feestelijk geopend waarbij er reeds honderden nieuwsgierigen urenlang voor de deur lagen te wachten. De inwoners en bezoekers van Tarragona, de gemeenten aan de Costa Dorada en omgeving hebben daarnaast geluk want de Primark in Tarragona is meteen de grootste van heel Catalonië.

De Ieren nemen langzaamaan Spanje over. In de lucht is Ryanair daarvoor verantwoordelijk met steeds meer en betere vliegverbinden tussen Spanje en de rest van Europa maar ook in Spanje timmeren ze goed aan de startbaan terwijl de kleding verzorgt wordt door de Ierse low cost kledingzaken van Primark. Deze woensdag werd onder grote belangstelling om 11 uur dan eindelijk de nieuwe Primark in het Parc Central winkelcentrum geopend.

Grootste

De Primark in Tarragona is gelegen in de kelder van het winkelcentrum, pal naast het Zweedse H&M en niet ver weg van Zara, Mango, Berschka etc. Het is dus een idelae stop voor een dagbezoekje vanaf de drukke badplaatsen La Pineda, Salou of Cambrils. In totaal is de Primark 4.300 vierkante meter groot, zijn er 46 pashokjes te vinden, kan men betalen bij 30 kassa’s, is er gratis wifi en zijn er zitplaatsen genoeg voor diegene die het shoppen even gehad hebben en speciale plaatsen om de mobiele telefoons op te laden, wel zo makkelijk na al die selfies en foto’s voor de sociale media en blogs. Er werken in deze Primark 151 mensen die een gemiddelde leeftijd hebben van 23 jaar.

Parc Central

Dus, ben je deze zomer aan de Costa Dorada en in de buurt van Tarragona, bezoek dan eens het geheel vernieuwde winkelcentrum Parc Central. Naast de Primark zijn er ook winkels van H&M, Zara, Mango, Berschka, Desigual, Massimo Dutti, Pull&Bear, Springfield en Stradivarius. Mocht je honger krijgen van al dat shoppen dan is het leuk om eens het restaurant Cien Montaditos te bezoeken waar je voor weinig geld heerlijke mini broodjes kunt krijgen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken