skip to Main Content
Salou wordt overgenomen door honderden Smart auto’s tijdens het Smart Times 2017 evenement

Salou wordt overgenomen door honderden Smart auto’s tijdens het Smart Times 2017 evenement

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – De boulevard, straten en omgeving van de populaire badplaats Salou aan de Costa Dorada zullen 16 en 17 juni geheel in het teken staan van de Smart auto’s in alle varianten en kleuren. De eigenaren van deze kleine maar complete auto’s komen uit heel de wereld (hoofdzakelijk Europa) naar Salou toe voor hun jaarlijkse bijeenkomst. Naast het opstellen van de auto’s en het rondrijden zijn er ook optredens en is het een groot feest in Salou.

Eigenlijk rijden er sinds woensdag al Smart auto’s rond in Salou en omgeving en konden de Smart rijders die al aanwezig zijn meerijden met een excursie naar Reus en Cambrils. Op donderdag gaat de excursie naar Barcelona en Port Aventura. Op vrijdag 16 juni zal het feest dan echt losbarsten met speciale evenementen, winkels, shows, fotosessies etc. Daarnaast zijn er veel optredens waaronder op woensdag om 18 uur een Rumba Catalana show en om 20.45 uur een Flamenco show waarna er gedanst kan worden op muziek.

Op zaterdag zal het meteen ook de drukste dag zijn in Smart City Salou waarbij men zal gaan rondrijden met de Smarts, er test drives zijn en een parcour waar men de snelste tijd moet afleggen met de eigen Smart. In de avond is het opnieuw tijd voor optredens op de boulevard met onder andere de Glow Live Band, een live set van Vaquero en optredens van Shake Coconut, Alexander Som, Luka Caro en NERVO.

Al met al dus leuke dagen in Salou waarbij de Smart rijders en het publiek zich klaar moeten maken voor een warm weekend met temperaturen tussen de 27 en 30 graden. Gelukkig voor de Smart rijders hebben deze kleine auto’s ook airco en/of een open dakje, wel zo fris.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken